Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten

delikat og utroligt velsmagende zucchini -pandekager med linser og grønne løg, en glutenfri opskrift. Sådanne pandekager er lette at forberede til en langsom søndag morgenmad. Linser og zucchini fik venner med denne opskrift!

Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten

Forberedelse:30 minutter Nummer: 3 portioner pr. Portion Kalorie: 273 kcal egern: 15 g Fedt: 8,3 g kulhydrater: 31,3 g

Ingredients af zucchini pandekager med linsermel

  • 250 g zucchini;
  • 120 ml mælk;
  • 30 g persille;
  • 30 g grønne løg;
  • 130 g rød linsemel;
  • 25 g ægpulver eller 1 kyllingæg;
  • 15 g olivenolie;
  • 1 teskefuld dej bagepulver;
  • Salt, peber, stegningsolie.

Method med forberedelse af zucchini -pandekager med linsermel

Fra zucchini renser vi skrælen. Skær zucchini, med en ske tager vi en løs masse med frø. Vi gnider den resterende hårde papirmasse på et stort grøntsagsgrater. Til denne opskrift har du brug for 250 g skrællet zucchini. Hvis du koger en skål med ung zucchini – zucchini, behøver du ikke at rense sådan zucchini, de spises hele.

Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten
Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten
Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten

Klip de grønne persille. Tilføj hakkede greener til zucchini, alt sammen,

Skær i fint grønne løg, kun grønne fjer. Hæld kold mælk i dejen, tilsæt hakket løg.

Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten

Hæld linsermel. Hæld bagepulveret på dejen og ægpulveret. Hvis du bruger et råt kyllingæg, skal du bryde det ind i dejen på dette tidspunkt.

Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten
Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten
Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten

Bland dejen grundigt. Hæld oliven eller vegetabilsk olie. Vi forlader dejen i 15-30 minutter, så melet på den røde linser er hævet.

Hæld en raffineret vegetabilsk olie i gryden, opvarm godt. Læg dejen i en forvarmet olie med en spiseskefuld. Steg over medium varme. Når kanterne på den anden komprimeres, og boblerne vises på testen på testen, vender vi pandekagerne til den anden side. Hvis du beslutter at dække det med et låg, dannes kondensat på det, kondensat skal tørres. Ellers vil dråber flyde ind i varm olie, og du kan ikke gøre uden varm spray.

På den anden side steg pandekagerne i cirka 3 minutter. I alt skal du stege i cirka 7 minutter, denne gang er nok. Vi lægger de færdige pandekager på et papirhåndklæde, vi udgør for at slippe af med overskydende olie.

Relice -pandekager med linsemel. Pandekager uden gluten

Squash -pandekager med linsermel serveres varmt, vand det med creme fraiche eller græsk yoghurt. Du kan koge hjemmelavet sauce med dild og grøn løg baseret på creme fraiche, det vil være meget velsmagende. Behagelig appetit!

Diætprodukt med unikke næringsegenskaber – mel fra den røde linser. Linsen er først lidt stegt, derefter grundigt malet til lille mel, ingen tilsætningsstoffer, kun linser. Kalorieindholdet i linser svarer til hvede – i 100 g 321 kcal. Der er ingen gluten i linsemel, så det er populært blandt dem, der klæber til en glutenfri diæt. Linsilen indeholder let assimileret protein, der normaliserer fordøjelseskanalen, hjælper med at aktivere metaboliske processer i kroppen, reducere sukker og overskydende vægt. Strenge vegetarer og fastende linser mel bliver en uundværlig leverandør af nyttige stoffer og protein.

Læs også en interessant artikel: Pannenkoeken met gehakt vlees.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.