Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Pandekager med hakket kød

Frokost i den italienske stil på en ny måde – en lasany fra pandekager med hakket kød. Denne utroligt velsmagende skål er så let at lave mad! Der er mange lag med tynde pandekager, lækker kødsauce og smeltet ost. Yvanimatina!

Pandekager med hakket kød

Forberedelse:1 time Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 423 kcal Squirrels: 35 g: 19 g Carbohydrates: 33 g

Ingredients til pandekager

  • 400 ml mælk;
  • 3 kyllingæg;
  • 160 g hvedemel;
  • 15 g vegetabilsk olie;
  • Salt, soda, sukker, stegende olie.

Ingredients til fyldning af lasanya

  • 100 g løg;
  • 80 g gulerødder;
  • 250 g hjemmelavet hakket kød;
  • 100 g bulgarsk peber;
  • 25 g tomatpasta;
  • 100 g creme fraiche;
  • 300 g kyllingebuljong;
  • 80 g ost;
  • Flere kvist af persille;
  • Vegetabilsk olie, timian, salt, peber.

Method med at tilberede lasagne fra pandekager med hakket kød

Pandekager med hakket kød
Pandekager med hakket kød
Pandekager med hakket kød

Lav dej til pandekager. Vi bryder ægene i skålen, tilsætter 1 \ 2 tsk salt og sukker og 1 \ 4 tsk drikke soda. Slå en visp. Hæld derefter gradvist hvedemel og hæld lidt varm mælk, tilsæt vegetabilsk olie i slutningen. Du kan også placere alle ingredienserne i blenderskålen og blandes indtil en homogen tilstand.

Vi giver testen til at slappe af i cirka en halv time. Steg tynde pandekager i en godt opvarmet stegepande, smurt med raffineret vegetabilsk olie. Af de ingredienser, der er angivet i opskriften, får du 10-12 tynde pandekager.

Forbered påfyldningen. Klip løgene med små terninger. Hæld 2 spsk vegetabilsk olie i en dyb gryde, kast hakket løg. Drys med salt og tørret timian. Steg 5 minutter over medium varme.

Pandekager med hakket kød

Vi skar en lille persille. Vi gnider gulerødderne på et groft riv. Tilsæt revede gulerødder og 2 spsk hakkede greener til saucen. Steg alle sammen i 5 minutter.

Pandekager med hakket kød
Pandekager med hakket kød
Pandekager med hakket kød

Tilsæt kølet hjemmelavet hakket kød til de stegte grøntsager (en blanding af svinekød og oksekød). Steg det hakkede kød over medium varme, ælter med en spatel, så han ikke samles i store klumper.

Skær den søde bulgarske peber i små terninger. Tilsæt hakket peber til sausen.

Tilsæt tomatpasta eller tørret tomater.

Pandekager med hakket kød

Hæld kylling eller kødbuljong. Salt efter smag, peber malet sort og rød peber. Du kan tilsætte lidt sukker for at afbalancere syre af tomatpasta. Forberedelse af sausen over lav varme i 25 minutter.

Pandekager med hakket kød
Pandekager med hakket kød
Pandekager med hakket kød

2-3 minutter før sausens beredskab, tilsæt creme fraiche eller fedt, bland, varm og fjern det fra ilden.

Vi samler Lasagni. Bunden og siderne af den dybe ildfaste form er smurt med vegetabilsk olie. Sæt den første pandekage i bunden af ​​formularen.

På pandekagen satte vi flere spiseskefulde sauce. Derefter gnider vi ost på et fint grat, en spiseskefuld revet ost på et lag er nok.

Pandekager med hakket kød

Indsaml således alle lasagni, vi drys den øverste pandekage rigeligt med revet ost.

Pandekager med hakket kød

Opvarm ovnen til 175 grader celsius. Vi sætter den form, der er dækket med folie midt i den forvarmede ovn. Vi koger 25-30 minutter.

Server med pandekager med et varmt hakket kød. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Een snack van krabstokken met groene uien en kaas.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.