Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Ovsyanoblin på Kefir

Ovsyanoblin på kefir med grønne løg og linnedfrø – en hurtig og nyttig morgenmad, der vil give et gebyr for energi før frokost! Morgenmad er det vigtigste måltid. Der er mange nyttige opskrifter på den kraftige begyndelse af dagen, havregryn blandt dem. Opskrift uden mel.

Ovsyanoblin på Kefir

Forberedelse:25 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 478 kcal Fedt: 34 g kulhydrater: 37 g

Ovsyanoblin ingredienser på kefir

  • 250 g kefir;
  • 1 kyllingæg;
  • 65 g hurtig -kogt havregryn;
  • 10 g linnedfrø;
  • 30 g grønne løg;
  • 20 g persille;
  • 1 \ 2 tsk bagepulver;
  • 30 g fast ost;
  • 1 teskefuld jord sød paprika;
  • Salt og sort peber efter smag;
  • Vegetabilsk olie til stegning.

Ingredients til sauce

  • 100 g creme fraiche;
  • En lille flok dild;
  • Sol.

Method med forberedelse af havregryn på kefir

Ovsyanoblin på Kefir
Ovsyanoblin på Kefir
Ovsyanoblin på Kefir

Vi bryder ægget i en skål, tilsæt en halv teskefuld salt, hæld kefir. Brug ikke lugt af sure -mælksprodukter til dejen, og hvis Kefir er sur, tilsættes en knivspids soda.

Slå ægget med kefir, tilsæt hurtig -kog havregryn. Almindelig Hercules – Et godt valg til havregryn kan tilføje boghvede eller hvede til en række forskellige smag.

Tilsæt hørfrø til havregryn. Selv en teskefuld linnedfrø tilføjer fordele til din morgenmad!

Ovsyanoblin på Kefir

Finløst grønne løg, tilføj kun en grøn fjer til dejen, det er bedre at forlade en lys del til supper og salater.

Ovsyanoblin på Kefir
Ovsyanoblin på Kefir
Ovsyanoblin på Kefir

Riv foldere af persille, hugg fint, tilsæt efter løgen.

Hæld bagepulveret på dejen, og hvis kefir er sur i smag, fødevaresoda på spidsen af ​​kniven. Soda neutraliserer den sure smag af kefir og løsner desuden dejen.

På et lille river tre hård ost. Tilsæt revet ost og malet sød paprika, peber friskhakket sort peber som ønsket.

Ovsyanoblin på Kefir

Bland godt og lad det være ved stuetemperatur i 10-15 minutter, så flagerne er mættet med fugt og dønning. Det vil være tydeligt synligt – i begyndelsen viser dejen væske, og efter 10 minutter vokser den mærkbart.

Ovsyanoblin på Kefir
Ovsyanoblin på Kefir
Ovsyanoblin på Kefir

Vi opvarmer panen stærkt, smøres med raffineret vegetabilsk olie uden lugt. Vi lægger omkring halvdelen af ​​dejen i midten af ​​gryden, pandekagen er opdelt med en ske, steg, indtil den er gylden på den ene side over medium varme.

Når havregryn griber ind, og dejen er dækket med en tynd film, vender vi den til den anden side og steges, indtil vi er gylden i ca. 3 minutter. Drejning af havregryn for at dreje bekvemt med to brede skulderblade, så det vil bestemt ikke falde fra hinanden.

Vi laver creme fraiche. Finklippet en lille flok dill-Du har brug for 1-2 spsk hakkede greener. Bland dild, creme fraiche, salt efter smag.

Ovsyanoblin på Kefir

Slib sausen med en nedsænket blender i 2-3 minutter, indtil farven på sausen bliver lys lyn.

Ovsyanoblin på Kefir

Ovsyanoblin på kefir Vi serverer på bordet varmt, vand det med creme fraiche. Meget velsmagende med friske agurker. Behagelig appetit!

Hvis du kan lide hvidløg og ikke behøver at gå på en date, skal du tilføje hvidløgskiv til sausen.

Læs også en interessant artikel: Dessert “Strawberry Soup”. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.