Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Ost snack “Mandarinki” på det festlige bord

`Oste -forretter “Mandarinka” er en populær salat af smeltet ost med hvidløg, æg og mayonnaise i en ny dække. En sådan salat blev tilberedt på det festlige bord vores bedstemødre. Jeg kan huske denne skål siden barndommen, mange delikatesser er flyttet tilbage til baggrunden for den. Men for at “pakke” forretter i en skræl af gulerødder for at fremstille mandariner ligesom rigtige, tænkte jeg på for nylig. Gulerod supplerer med succes resten af ​​ingredienserne, det vigtigste er at forberede det korrekt, i dette tilfælde fungerer den kogte kogte ikke.

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Forberedelse:30 minutter Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 244 kcal Squirrels: 5,7 g: 22,4 g Carbohydrates: 4 g

Ingredients til den rå snack “mandarin”

  • 2 kyllingæg;
  • 1 flødeost (100 g);
  • 30 g smør;
  • 1 fedd hvidløg;
  • 70 g mayonnaise;
  • 2 store gulerødder;
  • 15 ml olivenolie;
  • Vegetabilsk olie, salt, sukker, paprika, æble cider eddike;
  • Små laurbærblade og nelliker.

Method om at forberede ostetilvægterne “Mandarinka” til festlig tabel

Halvdelen af ​​det kølede smør og kølet smeltet ost gnides på et groft riv. For denne ost snack, enhver ost som “venskab”, “kredsløb”, og dette er passende.

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Boar De store kyllingæg, indtil de er kogt, helt afkølet, gnider også på et groft riv. Tilsæt hakkede æg til ost og olie.

Rengør en stor fed hvidløg, skåret i halvdelen. Vi fjerner spiren fra hvidløg, så salaten ikke viser sig meget energisk. Slib hvidløg – passere gennem pressen eller gnid på et fint rivende.

Tilføj mayonnaise, for denne opskrift på ostesnacks rådgiver jeg fedtmayonnaise, det er bedre end oliven, det vil være velsmagende med den

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord
Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord
Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Bland grundigt, prøv, salt og peber efter smag.

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Nu vil vi håndtere “Mandarin Peel.” Vi gnider friske gulerødder på et lille (ost) riv. Læg det resterende smør i gryden, tilsæt vegetabilsk olie, læg gulerødderne. Salt efter smag, hæld 1 tsk granuleret sukker, tilsæt 2 teskefulde æblecidereddike. Vi steger gulerødder, indtil de er bløde, rør for ikke at brænde – hvor så du de overnelgede mandariner? Den færdige gulerodsmag ligner den, der er forberedt på fisk under marinaden.

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Den afkølede salat er opdelt i 5-6 små portioner, vi smager vores hænder med vegetabilsk olie, rulleboller fra salat, spredt på brættet.

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Udfyld gulerødderne. Vi lægger 3 teskefulde stegte gulerødder i håndfladen, derefter en salatkugle, ruller flittigt bolden i gulerødderne fra alle sider.

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Små laurbærblade indsættes i mandariner ovenfra. Hvis bladene er brune, kan du prøve at genoplive farven – sænk bladene i flere minutter i kogende vand, hvis laurbæret er frisk, vil bladene blive lysere.

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Vi stikker nelliker nær bladene. Før servering holder vi ostens snack “mandariner” i køleskabet. Nyd appetit og det kommende nye år!

Ost snack "Mandarinki" på det festlige bord

Forresten, hvis du kan lide skarpe snacks, så kan du tilføje en finhakket chili -pod til salaten og krydre med røget paprika -pulver, får du en helt anden historie. Og midt i “mandarinen” kan du investere en oliven eller skive syltede agurk.

Læs også en interessant artikel: District linzen stoofpot met ribben. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.