Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Omlet med asparges og svampe

Diætopskrift på en nyttig morgenmad – damp omelet med asparges og svampe. Grøn asparges og friske champignons er hovedpersonerne i denne skål. Det er meget praktisk at tilberede en omelet i silikoneforme til cupcakes, du kan gøre med en minimumsmængde vegetabilsk olie. Kalorieindholdet i delen er lille, er du velkommen til at forberede en lækker morgenmad, taljen vil ikke lide.

Omlet med asparges og svampe

Forberedelse: 20 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 502 kcal Squirrels: 52,5 g Fedt: 31,5 g Karbohydrater: 10 g

Omeletus ingredienser med asparges og svampe

  • 4 kyllingæg;
  • 4 Gennemsnitlig Champignon;
  • 8 stilke af asparges tykkelse med en finger;
  • 4 teskefulde revet ost;
  • Olivenolie;
  • Havsalt efter smag.

Method med at forberede en omelet med asparges og svampe

Vi tørrer friske champignoner med en fugtig klud, beskidte svampe omhyggeligt og tørre. Klip Champignons fint. Smør silikoneformer til cupcakes med en dråbe koldpresserende olivenolie.

Omlet med asparges og svampe
Omlet med asparges og svampe
Omlet med asparges og svampe

Enderne af stænglerne af grøn asparges er afskåret – de er ikke spiselige. Du skal bryde ca. 2-3 centimeter, denne del er fibrøs og besat. Stænglerne skrabes med grøntsagsrensning til næsten blomsterstande. Vi afskærer toppen af ​​asparges. Vi skærer de skrælede stængler fint.

I de olie -gribede forme lægger vi de samme dele af hakkede Champignons og asparges. Drys havsalt efter smag.

Omlet med asparges og svampe

Bryd store kyllingæg med lys æggeblomme i asparges og svampe. Hvis der i kosten med hjemmekylling er produkter, der er rige på caroten, såsom gulerødder, græskar, hirse, majs, rødbeder, vil æggeblommen være lys. Hvis du køber æg i butikken, skal du være opmærksom på etiketten, som normalt prøver at underrette kunderne om kvaliteten af ​​æggeblomme.

Omlet med asparges og svampe
Omlet med asparges og svampe
Omlet med asparges og svampe

Drys æg med en knivspids sort peber.

På et fint ryster gnider vi hård ost. Osten er normalt salt, så derudover behøver intet at være salt. Ekstra salt til kroppen er ubrugelig. Gem ikke på ost, nok teskefuld af revet ost pr. Portion, og smags accent er vigtig.

Læg formene med en omelet på dobbeltkedelen. Hvis du ikke har en dobbeltkedel eller specielle enheder, skal du lægge formene i et dørslag eller sigte, placer et dørslag i en gryde i den rigtige størrelse. Hæld to glas varmt vand i bunden af ​​gryden. Dæk døren.

Omlet med asparges og svampe

Tag på omelet på toppen af ​​aspargesen. Vi laver mad i et par 15 minutter. Denne gang er nok til at fremstille grøn asparges og finhakkede pukkel. OMELET’en viser sig meget velsmagende.

Omlet med asparges og svampe

Server omelet med asparges og varme svampe. Hvis det ønskes, kan du hælde yoghurtsauce tilberedt fra usødet yoghurt og finhakket dild med en knivspids havsalt. Behagelig appetit!

For dem, der vil tabe sig, bare et fund. Der er kun 21 kcal i 100 g asparges, og hvor meget nyttigt. Plantfiber i lang tid slukker følelsen af ​​sult plus vitaminer og mineraler. Aspargesen er nyttig for kvinder, indeholder 22% af dagens norm for folinsyre. Grøn asparges koges hurtigere end hvid, husk, når du vælger grøntsager. Sæsonen med frisk jord -asparges er kort, gå til at nyde delikatessen.

Læs også en interessant artikel: Halloween Dessert is een pompoencake met glazuur. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.