Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Mandelkage med lyserød glasur

Mandelkage med lyserød glasur – våd, valnød, med en note af orange og en lækker lyserød fløde fløde og maskerpone. En sådan kage dekorerer enhver ferie, forbereder sig enkelt og hurtigt nok. Du kan erstatte en del af hvedemelen i mandelen, kagen viser sig at være tættere.

Mandelkage med lyserød glasur

Forberedelse:1 time Nummer: 7 portioner pr. Portion Kalorie: 390,4 kcal Fedt: 33,2 g Carbohydrates: 46,7 g

Ingredients til mandelkage

  • 200 g sukker;
  • 2 kyllingæg;
  • Zesta 1 Orange;
  • 100 g smør;
  • 50 g vegetabilsk olie;
  • 100 g malede mandler;
  • 100 g hvedemel;
  • 1 1 \ 2 tsk dejen bagepulver;
  • Mandelekstrakt efter ønske.

Glaze og dekorationsingredienser

  • 250 g Masquearpone;
  • 200 g 33%creme;
  • 70 g sukkerpulver;
  • Lyserød madfarve;
  • Mandelblade.

Method med at tilberede mandelkage med lyserød glasur

Hæld lille hvidt sukker i skålen. Bryde kyllingæg. Tilføj den revne orange zest. Jeg er grundigt orange, skyl med kogende vand, og først efter behandling fjerner vi det tynde lag af orange zest fra det.

Mandelkage med lyserød glasur
Mandelkage med lyserød glasur
Mandelkage med lyserød glasur

Tilsæt neutral vegetabilsk olie. Sæt smørolien blødgjort til tilstanden af ​​tyk creme fraiche. Pisk de flydende ingredienser i flere minutter, indtil kornene af sukker smelter.

Mandelmøtrikker Vi lægger i kogende vand i 1-2 minutter. Derefter overfører vi det til isvand og fjerner efter et par minutter let huden fra mandel. Vi tørrer de skrælede nødder i en varm ovn og hugger i en blender i små krummer. Tilsæt de afkølede mandler, hvedemel og bagepulverdej til dejen. Tilføj om ønsket en halv teskefuld mandelekstrakt.

Mandelkage med lyserød glasur

Bland dejen, indtil den er glat, og lad ham slappe af i 10 minutter.

Mandelkage med lyserød glasur

Smør en form på 20-25 centimeter med blødt smør og drys med et tyndt lag hvedemel. Sæt dejen i formularen.

Mandelkage med lyserød glasur
Mandelkage med lyserød glasur
Mandelkage med lyserød glasur

Opvarm ovnen til en temperatur på 175 grader celsius. Vi lægger formen med dejen i midten af ​​den forvarmede ovn, bager 40 minutter, indtil de er gyldne. Afkøl vores valnødkiks i 10 minutter. Derefter tager vi det ud af formen og afkøles på gitteret til stuetemperatur.

Forbered lyserød glasur til dekoration. Pisk maskerponen med et halvt sukkerpulver i flere minutter. Slå separat kølet fedtcreme med det resterende pulveriserede sukker. Vi forbinder begge cremer i skålen, tilsætter et par dråber gelfood farvestof lyserød eller rød. 1-2 dråber rødt males cremen i lyserød ligesom lyserød maling.

Den afkølede kiks, vi lægger på en dyb plade på en omvendt bund. Vi dækker det med et tykt lag lyserød glasur.

Mandelkage med lyserød glasur

sider og toppen af ​​kagen, drys med mandelblade. Vi renser kagen i køleskabet i et par timer, så kiksen vil absorbere fugt fra fløden lidt og bliver endnu mere velsmagende.

Mandelkage med lyserød glasur

Skær i trekantede stykker med en skarp kniv med en zazubin og server med en kop kaffe eller cappuccino. Behagelig appetit!

Mandelkage med lyserød glasur kan være forberedt på Valentinsdag, du får en lækker dessert til elskere.

Læs også en interessant artikel: Halloween Dessert is een pompoencake met glazuur. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.