Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Makrel Roulet

Makrel Roulette i en madfilm er en kold fisketilstørger. I denne opskrift vil jeg fortælle dig, hvordan du laver en fiskerulle med en gelatine i en diætfilm til et festligt bord eller til søndagsmiddag. For en daglig menu er det usandsynligt, at denne skål er egnet, da det er nødvendigt at forberede og forberede den, mindst 8 timer og bedre – gelatine skal forstå, så de hakkede fiskestykker holder formen.

Vælg en gennemsnitlig makrel, uden rustne pletter, generelt skal fiskeekroppen være tæt uden skade på huden, øjnene er gennemsigtige. Du kan tilføje alle grøntsager til din smag til rullen, det er vigtigt ikke at lave tykke lag og observere moderering i mængde, ellers vil ingen gelatine beholde “design”.

Makrel Roulet

Forberedelse:45 minutter Nummer: 7 portioner pr. Portion Kalorie: 98,6 kcal Squirrels: 13,3 g: 4,3 g kulhydrater: 1,3 g

Ingredients til makrel roulette i en bagefilm

  • 700 g frosset makrel (2 medium -størrelse fisk);
  • 2 spsk. tørrede gulerødder;
  • 2 kyllingæg kogt hårdt;
  • 35 g grønne løg;
  • 2 tsk Fisk krydderier;
  • 25 g gelatine;
  • Bunch of Dill, Salt, Food Film.

Method af forberedelse af makrel roulette i madfilmen

Vi tager en rulle med en diætfilm med en bredde på 30 centimeter, ruller en strimmel på 40-50 centimeter på et skærebræt. Når man laver mad, kan filmen sprænge, ​​saften flyder ud, så vi foldes 3-4 lag med film for at få tæt emballage.

På det sidste lag lægger vi de grønne dilds kviste ud.

Makrel Roulet

Vi frister fisken, afskærer halen, hovedet og finnerne. Klip slagtekroppen langs ryggen, udfoldet, fjern indersiden og fjern ryggen. Vi trækker de resterende knogler ud med pincet med pincet, vask fileten med koldt vand.

Vi lægger to fileter på filmen, så der opnås et rektangel

Makrel Roulet

Drys fisken med salt og fisk krydderier, spred derefter jævnt to teskefulde gelatine langs fileten. Gelatin behøver ikke først at blødgøre i vand, hæld den i en tør form.

Makrel Roulet

Derefter drysser vi fisk med tørrede gulerødder, sådan en gulerod er ideel til madlavningsruller.

Klip de kogte æg i to, adskill proteinerne fra æggeblommerne. Vi gnider proteinet på et fint rivende, læg det på fisken i et jævnt lag.

Næste laver vi et tyndt lag med finhakket grønne løg.

Makrel Roulet
Makrel Roulet
Makrel Roulet

Kylling æggeblommer gnides også på et fint riv. Vi spredte den revne æggestrimmel midt i fiskerens rektangel. Spred derefter igen granulatet af gelatine og lidt mere salt.

Makrel Roulet

Vi hæver kanten af ​​filmen, slukker for den tætte stang, pakker gardinerne med flere flere lag af filmen. Kanterne er bundet med kulinarisk garn eller tråd.

Makrel Roulet

Vi placerer en roulet fra makrel i en madfilm i bunden af ​​en stor gryde. Hæld koldt vand, så kraven overflader og svøm frit. Luk panen tæt, læg på ovnen på.

Vi bringer vandet kogt over en moderat varme og reducerer derefter gassen, så vandet kun trækker ind. Vi laver mad i 25-35 minutter afhængigt af størrelsen og tykkelsen af ​​makrelen.

Forsøger forsigtigt at ikke beskadige skallen, vi lægger den færdige rulle på en flad plade. Så snart det er afkølet lidt, renser vi køleskabet i 8-12 timer.

Makrel Roulet

Klip skallen, skær en rulle fra makrelen, tilberedt i en diætfilm med en skarp kniv, del af. Vi serverer Mackerel Roulette på bordet koldt.

Makrel Roulet

Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Dorpsalade met kip en gefrituurde champignons. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.