Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Majspandekager med pesto

Meget velsmagende majspandekager, der kan bages i stedet for brød. Glutenopskrift. Jeg tilføjede en pestosauce til dejen, det viste sig – du slikker bare fingrene!

Majspandekager med pesto

Forberedelse: 30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 303 kcal Squirrels: 7 g Fedt: 10 g Carbohydrates: 40 g

Ingredients af majspandekager med pesto

  • 200 g majsmel eller korn;
  • 2 kyllingæg;
  • 15 g olivenolie;
  • 40 g pesto;
  • 150 ml mælk;
  • 1 \ 2 tsk dejen bagepulver;
  • 1 \ 2 teskefuld jordgurkemeje;
  • Salt, vegetabilsk olie til stegning.

Method med at tilberede majspandekager med pesto

Majspandekager med pesto
Majspandekager med pesto
Majspandekager med pesto

Mål majsmel, bland med bagepulver på dejen. Majsmel er let at tilberede fra majs korn derhjemme, hvis du har en kaffekværn. Hæld korn i en kaffekværn i små portioner og afvis i støv.

Vi bryder store kyllingæg i en skål.

Hæld olivenolie. Til testen kan du bruge kold presserende olie, og du er nødt til at stege i raffineret olie.

Majspandekager med pesto

Tilsæt pestosauce. Den klassiske opskrift på pesto – grøn basilikum, cedertræ, parmesan, olivenolie. Tilsæt citronsaft og hvidløg som ønsket. Pesto tilberedes ikke kun i henhold til den traditionelle opskrift. Enhver krydret greener kan hugges i en blender med nødder, ost og olie. Nødder er ikke nødvendigvis cedertræ, tag dem ved hånden, det viser sig altid velsmagende.

Majspandekager med pesto
Majspandekager med pesto
Majspandekager med pesto

Hæld kold mælk. Salt efter smag. Hæld jorden gurkemeje, som males dejen i gul. Bland dejen grundigt. Efterlad i 10-15 minutter ved stuetemperatur.

Vi opvarmer gryden. Hæld et par spiseskefulde raffineret vegetabilsk olie til stegning. Læg pandekagerne med en spiseskefuld i den opvarmede olie. Redæk opvarmningen lidt, dæk gryden med et låg. Steg 4-5 minutter på den ene side
Vi drejer majspandekager og steg på den anden side i yderligere 4 minutter.

Majspandekager med pesto

Klar pandekager fjernes fra gryden til papirhåndklæder. Server varmt eller varmt på bordet. Vi spiser afkølede majspandekager i stedet for brød, de er også velsmagende, som majskager. Behagelig appetit!

For nylig har mange ernæringseksperter taget majs op. Det er vokset med myter om dets skadelighed, især et overskud af kulhydrater, da den er rig på stivelse. Som i kartofler er der faktisk en masse stivelse i majs, men udover det er der mange nyttige sporstoffer.

Det er også almindeligt, at den menneskelige krop ikke absorberer majs. Faktisk indeholder majs en masse uhindret diætfibre, men vores krop har brug for dem til at fodre gavnlige bakterier i tarmen.

Corn beskyldes også for overdreven sødme, men faktisk er en banan, der er elsket af diætetologer, 15 g sukker, og majs -kobber er kun 8.

I vores tid er alt velsmagende kaldet skadeligt, men dette er kun sandt delvist. Hvis der er en tendens til overskydende vægt, skal du ikke misbruge majs. Ellers er dette det samme produkt, hverken nyttig eller skadelig, bare mad. For en række forskellige ernæring er det meget nødvendigt.

Læs også en interessant artikel: Counsellation voor Borsch van bieten en appels.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.