Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lys cookie på saltvand

En usædvanligt velsmagende mager cookie på en saltvand med sesamfrø. Jeg ved ikke, hvem der fandt en agurk saltvand denne nye applikation, men at tage min hat af, det viste sig meget cool! Sød dej på en krydret agurk saltvand med olivenolie og mel er enkel, da du kun kan se 4 ingredienser: saltvand, olie, mel og sukker. Jeg tilføjede lidt af bagepulveret, så cookies viste sig ikke hårdt. En saltlage fra eventuelle grøntsager er egnet – tomater, agurker, vegetabilske forskellige. Til spild kan du bruge hvide eller sorte sesamfrø, valmue, kokosnødder.

Lys cookie på saltvand

Forberedelse:50 minutter Nummer: 7 portioner pr. Portion Kalorie: 254 kcal egern: 4,6 g: 15,8 g Carbohydrater: 58,1 g

Electrit cookies på en saltvand

  • 100 ml saltvand;
  • 100 ml olivenolie;
  • 180 g sukker;
  • 280-300 g hvedemel;
  • 1 citron;
  • 1 teskefuld bagepulver (under kniven);
  • 2 spsk sesamfrø.

Method med tilberedning af lean cookies på en saltvand

Hæld saltvand i en dyb skål. Jeg prøvede komfuret disse cookies på vegetabilsk marinade, det var en skam at hælde den. Det viste sig også velsmagende, og marinaden var forresten med chilipeber. Det viste sig søde cookies med en pikant akut note.

Lys cookie på saltvand
Lys cookie på saltvand
Lys cookie på saltvand

Tilføj olivenolie, solsikke er også egnet, men på oliven i den første kolde spin er velsmagende, da det er med bitterhed.

Hæld sukker, bland grundigt, så sukkerkrystaller er helt opløst.

Lys cookie på saltvand

Hæld hvedemel og bagepulver. Tilføj mel i små portioner, du har muligvis brug for lidt mere eller lidt mindre, det hele afhænger af fugtigheden.

Lys cookie på saltvand
Lys cookie på saltvand
Lys cookie på saltvand

Jeg vasker omhyggeligt med varmt vand, gnider det tynde lag af zest på et fint riv. Vi gnider kun det gule lag uden at påvirke den hvide papirmasse – det er bittert.

Læg dejen på brættet, ælte hurtigt, saml i en bold. Vi lægger den færdige dej i køleskabet i 30 minutter. I mellemtiden opvarmer ovnen til 200 grader celsius.

Den kølede dej, vi lægger på et skærebræt, rulles ud i et tyndt lag. Dejen med vegetabilsk olie holder sig ikke til brættet, så du behøver ikke at drysse arbejdsoverflader med mel.

Lys cookie på saltvand

Hæld frøene af hvide sesamfrø på dejen, drys rigeligt, så der ikke er nogen tom dej tilbage, og rul derefter sesammen med en rullepin, let presset. Så efter bagning bruser frøene ikke fra den færdige cookie.

Lys cookie på saltvand
Lys cookie på saltvand
Lys cookie på saltvand

Et glas tyndt glas, et glas eller en metalform skåret cookies ud. Form og størrelse er vilkårlig, efter dit skøn: i det mindste stjerner, endda hjerter.

Overfør forsigtigt de afskårne cookies til bagepladen, emnerne er bløde, prøv ikke at deformere dem. Det er ikke nødvendigt at smøre bagepladen med olie, da olien er nok i dejen.

Vi sender en bageplade til en rød ovn. Bages i 10-12 minutter. Den nøjagtige bagningstid afhænger af tykkelsen af ​​dejen og funktionerne i din komfur, så jeg råder dig til ikke at forlade kager, der ikke er opsendt.

Lys cookie på saltvand

Vi serverer på bordet til te, kaffe, men forresten med hjemmefrugtkompot endnu velsmagende! Behagelig appetit!

Lemonskall i denne opskrift kan erstattes med orange eller bruge citrus -essensen.

Læs også en interessant artikel: Dessert “Strawberry Soup”. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.