Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Let salat af Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Efter fester med mayonnaise -salater vil jeg have noget let, diæt … såsom en salat af Beijing -kål, gulerødder og æbler!

Let salat af Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Denne salat er lys og frisk, som foråret selv, hvis forudgående er allerede i vinterluften. Delikate greener, lyse gulerødder, vitamin -selleri, søde æble – kombinationen er vellykket og meget velsmagende!

Ingredients for en let salat fra Beijing kål

  • 100 g okkinskaya kål;
  • 100 g selleri rod;
  • 100 g gulerødder;
  • 1 Apple;
  • 1-2 spsk. l. citronsaft;
  • 1-2 spsk. l. solsikkeolie (eller oliven, som du kan lide mere);
  • Salt, peber – efter din smag;
  • En lille flok persille eller dild.

Method med at tilberede en let salat af Beijing Cabbage

Vi vasker alle grøntsagerfrugter, fjerner de øverste blade, gulerødder og sellerirod fra skrælen fra skræl, æble-fra kernerne. Vi sænker greenerne i koldt vand i 5 minutter, derefter tager vi ud og vasker under rindende vand.

Let salat af Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Beijing -kålen er skåret i store striber – denne sort er meget mere øm end hvid, og den behøver ikke at være tyndt tumlende.

Apple, selleri og gulerødder gnider på et stort rivende.

Let salat af Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Finhak greenerne.

Vi forbinder ingredienserne i en skål, salt-perch, krydre med olie og blanding.

Let salat af Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

lys, lækker, forårssalat af Beijing kål er klar!

Let salat af Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

meget Hermetisk majs … eksperiment, og fortæl os derefter, hvilken kombination du mest kan lide!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.