Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lenten Stew med bønner

En proteinskål uden kød – mager gryderet med hvide bønner, gulerødder og grønne løg. En fuld -fladet vegetarisk frokost, meget velsmagende og sund. Opskriften er velegnet til veganere, da den kun består af planteprodukter. Du kan tilberede denne skål med dåse bønner.

Lenten Stew med bønner

Forberedelse:10 timer Madlavning:2 timer 20 minutter nummer: 4 portioner pr. Del calorie Indhold: 226 kcal Squirrels: 10 g Fedt: 7 g Carbohydrates: 34 g

Lenten Stew med bønner

ingredienser

  • 200 g tørre hvide bønner;
  • 150 g gulerødder;
  • 30 g persille;
  • 50 g grønne løg;
  • 25 g vegetabilsk olie;
  • 1 \ 2 rød chili peber;
  • Salt, malet sort peber.

Method med at forberede lean gryderet med bønner@

Lenten Stew med bønner
Lenten Stew med bønner
Lenten Stew med bønner

Tørre hvide bønner sorteres ud, blødgøres i koldt vand i 10-12 timer. Hæld vandet, vask bønnerne med rindende vand. I løbet af denne tid vil bønnerne svulme, bønnerne vil stige markant. Hæld bønnerne med koldt vand, opvarm op. Vi koger på lav varme i 2 timer. 10 minutter før beredskab, salt efter smag. Det er praktisk at koge bønner i en støbe -jernpande med et tæt tilstødende låg eller i en gryde med en tyk bund. De færdige bønner kan afkøles, overføres til krukken, hældes et afkog. Kogte bønner i saltvand vil blive opbevaret i køleskabet i flere dage.

gulerødder med min børste, skrot. Vi gnider gulerod på et groft riv. Hæld en raffineret vegetabilsk olie uden lugt i en gryde, kast revne gulerødder.

Tilføj finhakket persille. Foruden persille kan du tilføje selleri og dild.

Lenten Stew med bønner
Lenten Stew med bønner
Lenten Stew med bønner

Hæld salt efter smag. Vi skar halvdelen af ​​rød peber med ringe. Tilsæt hakket peber til en gryde.

Vi steger grøntsagerne i ca. 10 minutter, indtil guleroden er blød
Tilsæt kogte bønner til stegte grøntsager. Hæld en lille bønne bouillon, der vil hjælpe med at kombinere al smag.

Lenten Stew med bønner
Lenten Stew med bønner
Lenten Stew med bønner

Bland, steg alle sammen i 5 minutter, så bønnerne er mættet med olie- og grøntsagssaft.

Klip fjer af grøn løg fint. Kast den hakkede løg i gryden, bland.

Lenten Stew med bønner

Let gryderet med bønner er lækker at spise med brød. Fadet kan serveres både varmt og koldt. En sådan gryderet kan fyldes med Pete eller indpakke den i en lavash sammen med syltede rødløg. Behagelig appetit!

Under faste opstår der ofte et spørgsmål end udskiftning af kød, og hvordan man får protein. Planteprotein kan opnås fra svampe og bælgfrugter – ærter, linser, bønner. Bælgplanter er en uundværlig kilde til sundt vegetabilsk protein. Bønnerne indeholder 7 g protein pr. 100 g af produktet, dette er mindre end i linserne eller en chounten. Derudover har den en stor mængde fiber, som hjælper med at rense tarmene. Plantefibre påvirker frugtbart vores fordøjelseskanal, og et velfungerende fordøjelsessystem fjerner toksiner og toksiner fra kroppen. Bare et glas kogte bønner indeholder den daglige fiberhastighed. Derudover hjælper kogte bønner med at bekæmpe hævelse, da det har vanddrivende egenskaber.

Læs også en interessant artikel: Oostenrijkse abrikozentaart. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.