Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lenten kålposer med grøntsager

Lækker hjemmelavede kålruller er en fantastisk mulighed for den anden. Med deres forberedelse er du nødt til at tænke lidt, men det viser sig en solid uafhængig skål “tre i en”: grøntsager og en sideskål af korn og kød. Selvom det er meget muligt uden kød, hvis du følger indlægget. Vegetabilske vegetariske kålruller uden hakket kød og creme fraiche er ikke ringere end klassiske. Tvivler du på det? Og du forbereder magert kålruller med grøntsager og prøv dig selv!

Lenten kålposer med grøntsager

Forberedelse:10 minutter Madlavning:1 time Nummer: 3 portioner pr. Portion Calorianness: 210 KCAL Squirrels: 8 G Fedt: 1 G Carbohydrates: 24 g

Ingredients til magert kålruller med grøntsager

  • 1 kålhoved;
  • 1 spsk. ris;
  • 1-2 gulerødder;
  • 1 løg;
  • Salt, peber, laurbærblad;
  • Solsikkeolie;
  • Tomatpasta – 2 spsk. eller juice 0,5-1 spsk.;
  • Greener.

Cooking af magert kålruller med grøntsager

Stuffing til kålruller

Vi foretager en fyldning til grøntsagskålruller. Hæld risen med vand i et forhold på 1: 2 (pr. 1 spsk. Grupper – 2 spsk vand) og kog til næsten fuldstændig beredskab. Hvis risen forbliver lidt fugtig – intet, når den kålrullerne

Vi renser løg og gulerødder, vask. Klip løg og stek i solsikkeolie fint i 2-3 minutter. Tilsæt derefter revne gulerødder og fortsæt med at passere med løg. Når grøntsagerne bliver bløde, og stegningen er orange-gylden, skal du slukke for.

Kombiner kogt ris med en halv gulerodsteg, salt, peber og blanding. Fyldningen er klar.

Lenten kålposer med grøntsager
Lenten kålposer med grøntsager
Lenten kålposer med grøntsager

 

kålblade til kålruller

Nu vil vi tilberede kålblade (til kålruller er det bedst at tage hvidt kål i en flad form, selvom hvis du ikke finder dette, vil det gå rundt). Du kan blødgøre dem på to måder. Den første, klassiske – kog hovedet på hovedet. Efter at have skyllet kålen, fjerner vi et par øvre ark derfra. Derefter foretager vi nedskæringer på siderne af stubben, så bladene er lette at fjerne fra hovedet. Vi satte hele kålen i gryden, henter vand, solbade og brændes i brand. Vi koger kålen i kogning og derefter yderligere 3-5 minutter. Må ikke fordøje – så bliver bladene for ømme og går i stykker.

Lenten kålposer med grøntsager

Så får vi det (vær forsigtig – varmt og tungkål), dump med koldt vand og læg på en plade til afkøling. Efter et par minutter skal du fjerne de blødgjorte øvre blade omhyggeligt – nu afgår de let fra hovedet. Efter at have nået lagene, hvor bladene forblev sprøde, sænk hovedet på hovedet i gryden med kogende vand og kog lidt mere.

Den anden metode, moderne i mikrobølgeovnen. Da ikke mange mennesker kan lide at rode med et helt hoved i kogende vand, kom husmødrene med en anden mulighed for at forberede kål til kålruller. Kochan er helt placeret i en mikrobølgeovn og forberedt på 6-10 minutter ved den største strøm. Hæld derefter kål med koldt vand (ikke nødvendigt), adskill hovedet på bladene og for at lægge dem ned i yderligere 5 minutter i mikrobølgeovnen.

Bladene bliver også bløde, men du kan diskutere om fordelene ved denne metode – diskussioner om mikrobølgernes indflydelse på produkter falder ikke til i dag. Jeg foretrækker personligt at koge kål.

Lenten kålposer med grøntsager

Vi skar hårde årer fra blødgjorte blade, nogle kokke slår den hårde del af arket med en hammer til chips.

Do kålbåde

Du kan lave kålruller! Læg kålpladen på en plade eller planke midt på arket – påfyldningen, og bøj den nedre kant af arket op.

Derefter vil vi Folter de højre og venstre kanter af kålbladet til midten.

Lenten kålposer med grøntsager

Og til sidst bøjer vi den resterende kant for at få en “konvolut”. Vi lægger tæt kålrullerne i lag i en gryde, i bunden af ​​hvilken lidt vand hældes. Det er nok, hvis vandet dækker det første lag af kålruller, og lagene kan lægges to og tre. Piginalister vil forberede sig som et par og vise sig at være blid, blød.

Lenten kålposer med grøntsager

Vi gryder kålen ruller under låget over medium varme, indtil kålen er blød. I mellemtiden koger de langsomt, forbereder en lækker sauce. Kan du huske, at vi stadig har halvdelen af ​​guleroden med løg? Tilsæt tomatpasta, let fortyndet med vand (eller tomatsaft eller tørrede tomater), solbrændt og flad et par minutter. Du kan også sætte den resterende udfyldning i sauce, hvis det viste sig at være meget.

Lenten kålposer med grøntsager

På næsten klar -fremstillede kålruller skal du lægge sauce, tilsæt laurbærblad og finhakkede greener til aromaen: persille, dild (frisk eller frosset) er passende). Efter 2-3 minutter er lækre magert kålruller med grøntsager klar.

Lenten kålposer med grøntsager

Vi serverer generøst på toppen med en tomat sauce og dekorerer med friske urter.

Lenten kålposer med grøntsager

Behagelig appetit!

Hvis du kunne lide den magre variation på temaet med duer, kan du eksperimentere med fyldninger: Tilsæt stegte svampe med løg til ris, eller udskift riskråden på hirse eller boghvede. Hver gang en ny skål viser sig, interessant og velsmagende!

Læs også en interessant artikel: Broccoli -voedingssoep. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.