Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lemon pund cupcake i en brødmaskine

ifølge traditionen bages pund cupcake fra æg, smør, sukker og mel. Et pund af alle ingredienser. På trods af det faktum, at cupcake i et pund er ca. 450 g, er cupcake ikke lille. I min opskrift er ingredienserne opdelt i halvdelen, det viste sig en citronpund cupcake i brødmaskinen, selvom det vil være tættere på sandheden at kalde det semi -funte.

Lemon pund cupcake i en brødmaskine

Forberedelse: 10 minutter Forberedelse: 1 time 25 minutter: 10 portioner pr. Portion kalorieindhold: 510 kcal egern: 4 g Fedt: 25 g Carbohydrates: 38 g

Ingredients af pund pund cupcake

  • 220 g kyllingæg;
  • 220 g sukker;
  • 220 g smør;
  • 220 g hvedemel;
  • 1 \ 2 tsk dejen bagepulver;
  • 1 citron;
  • Vanilla -pulver om ønsket.

For servering

  • 200 g creme 33%;
  • Friske jordbær.

Method med at tilberede en citron pund cupcake

Lemon pund cupcake i en brødmaskine
Lemon pund cupcake i en brødmaskine
Lemon pund cupcake i en brødmaskine

Brødmaskinen selv tilbereder ikke dejen til kagen. Dejen skal blandes separat, og brødproducenten som ovn, kun bager. En praktisk mulighed for at give uden komfur, eller når ovnen er optaget af en anden skål. Skær smøret med terninger. Vi blødgør smøret til densiteten af ​​fedt creme fra enhver bekvem måde. Pisk den blødgjorte olie med en visp i 2-3 minutter.

Hæld fint hvidt sukker, og tilsæt en halv teskefuld vaniljepulver efter ønske. Slå olie med sukker i flere minutter.

citronen skoldes med kogende vand og grundigt med min børste for at vaske alle de produkter, der bruges til sikkerheden af ​​citroner fra zest. Vasket citron gnider på et fint riv. Vi sletter kun et tyndt lag af gult zest og prøver ikke at påvirke den hvide papirmasse. Vi tilføjer revet zest til olie og sukker.

Lemon pund cupcake i en brødmaskine
Lemon pund cupcake i en brødmaskine
Lemon pund cupcake i en brødmaskine

En efter en tilsæt kyllingæg, slå ingredienserne med en visp.

Hvis blandingen, efter tilsætning af æg, vil blandingen blive pockmarked (for eksempel på grund af kolde æg), hæld en spiseskefuld mel. Du har brug for 3-4 kyllingæg, afhængigt af størrelsen. Målet er at smelte sukkerkornene fuldstændigt, blandingen skal svare til cremen.

Bland separat hvedemel af den højeste karakter med dejenes bagepulver. Sigt tørre ingredienser i en skål.

Lemon pund cupcake i en brødmaskine

Vi ælter dejen med en visp. Hvis alt gøres korrekt, viser dejen sig at være meget smuk, olie, strålende, tyk nok. Farven afhænger af æggeblommerne, hvis æggeblommerne er falmet, kan du tone dejen med en malet gurkemeje, en halv teskefuld er nok.

Lemon pund cupcake i en brødmaskine
Lemon pund cupcake i en brødmaskine
Lemon pund cupcake i en brødmaskine

Smør smør med smør til bagning. Jeg anbefaler endda behandlet silikonepapir med olie, da cupcake er sød, og papirproducenter er ikke altid samvittighedsfulde. Læg papiret i brødproducenten, læg dejen ud
Læg beholderen i ovnen. Vi udstiller “kager” -tilstand. Bagningstid 1 time. Efter en time skal du slukke for ovnen, ikke åbne låget, forlad cupcake i ovnen i yderligere 15 minutter.

Den færdige cupcake afkøles på et gitter. Skær i tynde skiver.

Lemon pund cupcake i en brødmaskine

Pisk fedt fløde med pulveriseret sukker eller sukker til en tilstand af stabile toppe. Send cremen efter din smag. Vi lægger en del af fløde på en skive kage, dekorerer med friske jordbær.

Server en citron cupcake til te eller kaffe. Lækker! Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Counsellation voor Borsch van bieten en appels.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.