Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lychos ord personligt forbundet med en krukke med lækker peber i tomatfyldning, og jeg var meget overrasket over, at de så -incredible kombinationer af grøntsager kaldes det. Faktisk er alt enkelt, det er virkelig en grøntsagsgryderet, en skål med fattige bønder, der er i ethvert køkken. Stuede grøntsager i restaurantmenuen ser upræsentabel ud, så de får navne fra forskellige lande (Lecho, Ratatui osv.) For at udvide sortimentet, men essensen er en.

Lecho er en klassisk grøntsagsret med ungarsk køkken, der ligner noget fransk ratatuy. Måske er det, hvad i hvert land, hver husmor har sin egen ekstraordinære opskrift på stuede grøntsager, som hun behandler sine gæster med.

Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Ideen om at tilføje til Lecho er ikke ny, den blev fortalt af opskriften på suppekønner. Resultatet var en færdig vegetabilsk sideskål, som hjælper i vanskelige tider, hvor der absolut ikke er tid til at koge grøntsager til kød eller fisk. Lecho er velsmagende, duftende, med en lille akut note af rød peber.

Hvis du følger reglerne for hygiejne, når du høster produkter, skal du vaske dem grundigt, sterilisere retterne korrekt og den færdige skål, så kan du opbevare lecho indtil foråret på et køligt sted.

  • Tid: 1 time 30 minutter
  • Mængde: 1 liter

Ingredients til madlavning lecho med bille

  • 250 g rødbeder;
  • 200 g gulerødder;
  • 70 g løg-sex;
  • 30 g persillegrøn;
  • 150 g tomater;
  • 2-3 bælter af akut rød peber;
  • 270 g sød peber;
  • Sukker, salt, olivenolie;
Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Method med at forberede lecho med en bille til vinteren

Vi laver grundlaget. Vi steger de skjulte gulerødder i forvarmet olie, 5 minutter før vi let lægger løg hakket med ringe og finhakket persille. I denne opskrift kan jeg godt lide løgene, da den, i modsætning til løg, er sødere, og smagen af ​​den færdige Lecho er mere øm.

Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Sød bulgarsk peber og krydret peber er åbenlyst i kogende vand i 5 minutter, og hak derefter den søde peber i tynde cirkler. Små bælg kan efterlades intakt. Tilsæt peberfrugter til gulerødder med løg.

Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

For at lave tomaterne hurtigt skal du skære dem med tynde skiver, tilføje resten af ​​grøntsagerne. Vi lægger opvasken på ilden, gryderet til medium varme i 10 minutter, indtil tomaterne er helt nedbrydet.

Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi bager små rødbeder i ovnen eller koger i uniformen, indtil de er kogt. De bagt rødbeder vil bevare flere af sine gavnlige egenskaber og slik, og efter min mening viser det sig at være vandig. Vi gnider rødbederne på et stort rivende, tilføj til klare grøntsager.

Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi krydrer med sukker og salt, bland ingredienserne grundigt, brændes igen, opvarm grøntsagerne i 5-6 minutter.

Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Udfyld med varme grøntsager steriliserede krukker, dæk med låg. Vi steriliserer banker med en kapacitet på 500 g i 15 minutter og banker med en kapacitet på 1 liter – 25 minutter. Vi opbevarer den færdige lecho med en bille på et køligt sted.

Lecho med en bille om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Forsigtig, når du skal spise dåse mad efter langvarig opbevaring, spis aldrig emner med hævede låg!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.