Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lycho fra Zucchini om vinteren med peber, tomater og løg er en anden måde at opretholde en grøntsagshøst og genopfylde bestande med lækre grøntsagsgryderet. Gryderet ligner smag som traditionel lecho, stykker paprika erstattes af delikat zucchini, og peberen selv bevæger sig ind i saucen. Når du åbner en krukke, spreder lugten utroligt forførende.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

meget familie på 3 personer.

  • Madlavningstid: 1 time
  • Mængde: 2 l

Ingredients til madlavning lecho fra zucchini med peber, tomater og løg:

  • 2 kg zucchini;
  • 1 g tomater;
  • 500 g rød bulgarsk peber;
  • 300 g løg;
  • 1 Hoved af hvidløg;
  • Chili Pod;
  • 100 ml olivenolie;
  • 30 g sukker;
  • 10 g salt;
  • Malet rød peber, nelliker, laurbærblad.

Method med at forberede lecho fra zucchini med peber, tomater og løg til vinteren

Vi renser zucchini. Fjern det tynde lag af skrælen med en kniv til rengøring af grøntsager. Tekstur af grøntsager i Lecho skal være delikat, og skrælen, især i moden zucchini, er stiv.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Derefter skraber vi midten med en ske – en løs masse med frø. I unge grøntsager er frøposen ikke udviklet, så sådanne grøntsager kan koges intakt.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Dernæst fremstiller vi grøntsagspure, så at sige grundlaget for Lecho. Vi renser løg, skærer det stort. Vi renser den søde paprika fra frøene, skærer massen med terninger. Vi renser fedt af hvidløg fra skallen. Sæt tomaterne et øjeblik i kogende vand, kølig, fjern huden.

Chili -peber fra frø og membraner.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi placerer tomater, peber, løg, chili og hvidløg i en blender, hugg den, indtil der opnås en homogen puré.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Sæt en stor gryde på komfuret, hæld 3-4 liter vand, salt, kog op.

dåser til konserves rent, steriliser over dampen.

Vi skærer zucchini i store terninger, i dele sænkes i kogende vand i 2 minutter, vi tager en spaltet ske, sat i krukker.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Bland grøntsagspuré med sukker og salt, overfør til en Stewpan med en tyk bund. Tilsæt 1 tsk sød rød peber, 3 nelliker, 3 laurbærplader. Vi lægger den på komfuret, koger op på moderat varme, kog i 5 minutter.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld kogende puré, så den lukker grøntsagerne fuldstændigt og når skuldrene på krukken.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Luk Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg kogte låg. I en beholder til sterilisering lægger vi et håndklæde med X \ B -stof. På håndklædet installerer vi krukker med Lecho og efterlader et tomt sted mellem dem. Hæld varmt vand i beholderen, læg den på ovnen, kog op. Tara med en kapacitet på 700 g steriliser 16 minutter.

Vi skruer lågene, drejer krukkerne fra Lecho til låget, efter afkøling fjerner vi på et køligt sted til opbevaring.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

Opbevaringstemperaturen på lecho fra zucchini med peber, tomater og løg fra +2 til +12 grader celsius.

For at øge opbevaringstemperaturen på Lecho skal du tilføje lidt 9%eddike til grøntsagens puré med en hastighed på 1 spsk for en dåse på 700-800 ml, så for at afbalancere smagen, skal du tilføje lidt sukker.

Lecho fra Zucchini med peber, tomater og løg om vinteren. Trin -by -trin -opskrift med foto

konserves eddike kan opbevares i et køkkenskab eller hjemmepantry væk fra varmeapparater.

Lycho fra zucchini med peber, tomater og løg til vinteren er klar. Behagelig appetit!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.