Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lecho fra peberfrugter og tomater – som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Opskriften på lecho fra peberfrugter og tomater er som i barndommen, fordi mange stadig husker ungarske banker med salater og grøntsagskaviar. Så blandt disse, på det tidspunkt af de oversøiske delikatesser, rangerede Lecho først. Duften, der spredte sig over hele køkkenet, da min mor åbnede en krukke med Lecho, forblev i hukommelsen indtil nu. Jeg råder dig til at tage til forberedelse de mest modne og røde tomater, der findes på markedet og grøn bulgarsk peber. Det er i en sådan kombination, at det ønskede resultat opnås – peberen forbliver intakt, og tomaterne vil blive til en tyk tomatpuré. Ikke flere ingredienser, bortset fra krydderier, behøver ikke at blive tilføjet. Jeg hælder en spiseskefuld olivenolie og respekterer rådene fra ernæringseksperter, der hævder, at nogle sporingselementer og vitaminer indeholdt i tomater er bedre absorberet af kroppen i kombination med vegetabilske fedtstoffer.

  • Madlavningstid: 1 time
  • Mængde: 3-4 banker på 350 ml
Lecho fra peberfrugter og tomater - som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Ingredients til forberedelse af lecho fra peberfrugter og tomater:

  • 1,5 kg tomater;
  • 800 g bulgarsk grøn peber;
  • 10 g sød jord paprika;
  • 35 g sukker;
  • 15 g bordsalt;
  • 15 g olivenolie.

Method med at forberede lecho fra peberfrugter og tomater.

Vi starter med tomater: Jeg, vi laver et krydsformet snit på bagsiden, placeres i en dyb skål. Hæld derefter kogende vand, lad det være i et par minutter. Læg tomaterne i en beholder med isvand. Denne kontrasterende dyppe giver dig mulighed for let at slippe af med tomathud.

Lecho fra peberfrugter og tomater - som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Fjern huden, skær tomaterne i halvdelen, skær stilken og forsegler i nærheden af ​​den.

Lecho fra peberfrugter og tomater - som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Skær tomaterne i små terninger: jo mindre størrelsen, jo hurtigere vil de dreje i kartoffelmos under slukning.

Lecho fra peberfrugter og tomater - som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Grøn peber skæres i halvdelen, fjern frøene og en membran. Vi skar pebermassen i små terninger. Du kan skære peberfrugterne med skiver, men jeg bruger disse emner som en sauce til pasta, så jeg klipper den fint.

Lecho fra peberfrugter og tomater - som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Nu tager vi en dyb gryde, en tyk vendt gryde eller en brazier. Hæld oliven eller vegetabilsk olie til bunden. Kast grøntsager, hæld stort natriumsalt, sukker og malet sød paprika.

Lecho fra peberfrugter og tomater - som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi gryder først grøntsagerne i 25 minutter under låget, fjern derefter låget og kog i yderligere 10-15 minutter over lav varme for at fordampe fugt.

Vi prøver den færdige skål efter smag, om nødvendigt tilsættes sukker eller salt.

Lecho fra peberfrugter og tomater - som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Rent vaskede krukker og glanser til emner tørre i ovnen ved en temperatur på ca. 120 grader 10 minutter.

Vi hælder lecho fra peberfrugter og tomater til varme banker. Vi skruer tæt. Dæk varme krukker med et tæppe, lad det afkøle i rummet.

Den færdige lecho fra peberfrugter og tomater fjernes på et tørt og koldt sted til opbevaring. Opbevaringstemperatur fra +1 til +9 grader Celsius.

Lecho fra peberfrugter og tomater - som i barndommen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hvis du af en eller anden grund tvivler på lechos sikkerhed, steriliserer vi dåse mad. Vi lægger X \ B -stoffet på bunden af ​​beholderen til sterilisering, lægger en løst lukket krukke, hæld varmt vand (ca. 50 grader), koger op. Vi steriliserer banker med en kapacitet på op til 500 ml – 15 minutter, op til 1 liter – 22 minutter. Vi drejer, cool og opbevarer i en kold kælder.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.