Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning

lecho … Denne oversøiske skål med ungarske rødder har længe og fast afgjort på listen over yndlingsemner af vores værtinder. Det tilberedes både i henhold til en klassisk opskrift fra tomater og peber og med tilsætning af andre grøntsager: løg, gulerødder, zucchini, aubergine, bønner osv. I Sibirien er for eksempel Lecho med tilsætning af løg og gulerødder meget populær. Lycho-opskrift på sibirsk med løg og gulerødder i denne publikation.

Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning

Forberedelse:50 minutter Nummer: 3425 g pr. 100 gram Kalorie: 108,5 kcal Squirrels: 0,75 g Fedt: 3,13 g Karbohydrater: 7,94 g

Ingredients til lecho i siberian

  • 1,7 kg tomater;
  • 0,5 kg løg oncels;
  • 0,5 kg bulgarsk peber;
  • 0,5 kg gulerødder;
  • 100 g sukker;
  • 100 g vegetabilsk olie;
  • 25 g salt (1 spsk uden bakke);
  • 1 teskefuld eddike essens.

Method om at forberede lecho i siberian

Først skal du tilberede grøntsager: Skyl godt, rene løg og gulerødder, fjern halen og frøene fra peberfrugter. Klip tomaterne eller slib gennem en kødkværn.

Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning

Gulerødder skal skæres i strimler. Løg ─ Halvringe. Peber er også halvringe, kun bredere end løg.

Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning
Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning
Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning

Sæt en gryde med tomater i brand.

Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning

Når det koger, tilsættes gulerødder, løg og peber.

Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning

Tilberedningstid i den sibirske lechi ─ 30 minutter over medium varme. Cirka 5 minutter før afslutningen af ​​madlavning tilsættes salt, sahar, hæld forsigtigt vegetabilsk olie og eddike helt i slutningen.

Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning

Lecho er klar på sibirisk! Det forbliver kun at være varmt at være ivrig efter før -steriliserede banker.

Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning

Spis til helbredet!

Læs også en interessant artikel: Vlees zrazy met gefrituurde champignons en uien in branden.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.