Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lazy Lean kålruller med kål, ris og tørrede svampe, bagt i ovnen i en tyk svampe sauce, er møre og meget velsmagende. Sausen er duftende. Med et ord, hvad der er nødvendigt til en solid frokost uden kød. Tørrede svampe skal hældes på forhånd med kogende vand og overlades til at blødgøre i 15 minutter – 1 time. Jeg kogte med simulatorer, hatte uden ben bliver våde meget hurtigt.

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto
  • Forberedelsestid: 50 minutter
  • Antal portioner: 4-5

Ingredients til magert kålruller

  • 130 g rund ris;
  • 250 g hvidkål;
  • 30 g tørrede svampe;
  • 30 g brødkrummer;
  • 20 g vegetabilsk olie uden lugt;
  • 1 spsk kartoffelstivelse eller mel;
  • Salt og peber efter smag;
  • Curly persille til servering og smykker.

Method med at forberede doven magert kålruller med svampe

Vi hugger kålen med striber på højst 2 millimeter bredt, for denne opskrift på magert kålruller er det bedre at bruge grøntsagsskæreren til at fremstille tynde chips.

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Drys kålen med salt efter smag og gnid grundigt med vores hænder, indtil kålsaften begynder at skille sig ud. Kålen begravet med salt bliver blød og smidig.

Rund ris hældes i en gryde med en tyk bund, hæld 200 ml koldt vand, salt efter smag. Varm op og kog og kog på en lav varme i 12 minutter, og luk tæt panden tæt med et låg. Vi lægger kogt ris på skålen, hurtigt køligt og tilføjer til hakket kål.

Tørrede svampe hældes med et glas kogende vand, lad det være i 15 minutter. Klem derefter svampe lidt, skær det fint og tilsæt til skålen til kål og ris.

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Så ælter vi omhyggeligt det hakkede kød. På dette tidspunkt råder jeg dig til at gøre dette manuelt, så massen viser sig at være mere klæbende, fordi der ikke er nogen limende ingredienser i hakket kød. Uden æg og mel er det vanskeligt for ingredienser at holde formen – kålruller kan falde fra hinanden, så du er nødt til at strikke ris så bedst som muligt, så det limer resten af ​​produkterne.

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Palmerne smøres med vegetabilsk olie. Vi skulpturerer ovale kålruller fra hakket kød, læg det på et skærebræt.

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi hælder brødkrummer i en skål. Vi panorerer kålen ruller i kiks fra alle sider, det er nødvendigt, at den brødende sidder jævnt.

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi laver en snig. Til vandet, hvor tørrede svampe blev gennemvædet, tilsæt majsstivelse eller hvedemel og salt efter smag. Bland en visp for at få en glat sauce uden klumper af mel.

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld vegetabilsk olie uden lugt i gryden, opvarm den. Vi lægger de dovne kålruller i forvarmet olie, steg hurtigt på begge sider, indtil de er gylden farve.

I mellemtiden opvarmer vi ovnen til en temperatur på 170 grader Celsius. Hæld saucen i gryden, og send kålrullerne til den forvarmede ovn i 35-40 minutter.

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vores magre kålruller med svampe er klar med peber frisk hakket sort peber og dekorerer med krøllet persille. Server varm, behagelig appetit på bordet!

Lazy Lean Cabbage ruller med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

På faste dage, når du kan inkludere mejeriprodukter i menuen, server magert kålruller med creme fraiche, vil det være endnu velsmagende!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.