Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazy Kulebyak med pandekager

Lazy Kulebyak med pandekager er en lækker og saftig tærte med kylling og svampe, hvilket er let at tilberede på mindre end en time. I den traditionelle Kulebyak deler pandekager forskellige lag af fyldningen, i en hurtig opskrift på en doven cirkel, alt er meget lettere, men det er også velsmagende. Jeg tilsætter tørrede hvide svampe til påfyldningen, hvis du drejer dem i en kaffekværn eller gnider dem i en bedøvelse i pulver, så tilberedes de hurtigt, samtidig med andre fyldende ingredienser.

Lazy Kulebyak med pandekager

Forberedelse:45 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 571 kcal Squirrels: 41 g Fedt: 27 g kulhydrater: 52 g

IngRedients of the Lazy Kulebyaki med pandekager

  • 6 tynde pandekager;
  • 300 g kogt kylling;
  • 30 g tørrede svampe;
  • 3 kyllingæg kogte hårdt;
  • 1 løg;
  • 1 spsk hvedemel;
  • 200 ml kyllingebuljong;
  • 30 g smør;
  • 15 g ost;
  • salt, peber.

Method med at forberede en doven Kulebyaki med pandekager

Fry tynde pandekager. Til testen har du brug for 2 æg, 120 g mel, 300 ml mælk og en spiseskefuld vegetabilsk olie. Vi blander alle ingredienserne i en blender til en glat konsistens, lad det være i 30 minutter. Vi steger tynde pandekager i en stor gryde (26-30 centimeter) til en del-3 spsk. Klar pandekager kan fryses eller indpakkes i en film og sættes i køleskabet til at bruge den næste dag.

Lazy Kulebyak med pandekager
Lazy Kulebyak med pandekager
Lazy Kulebyak med pandekager

Fint skårne løg. I en dyb gryde lægger vi smøret, derefter den hakkede løg, steg på lav varme i 5 minutter, indtil løgen bliver blød. Vi forlader lidt olie for at smøre formen og bagningen.

Til den stegte løg skal du tilføje hvedemel, stege melet med løg, indtil de er gyldenbillede bogstaveligt talt et par minutter.

Lazy Kulebyak med pandekager

Tørrede hvide svampe hugges i pulver. Vi hælder langsomt den varme kyllingbuljong i gryden, gnider saucen, så der ikke er nogen klumper af mel. Tilsæt svampepulver, bland, forbered dig i 15 minutter på en fyrretræ, salt og peber efter smag.

Lazy Kulebyak med pandekager
Lazy Kulebyak med pandekager
Lazy Kulebyak med pandekager

Når saucen næsten er klar, tilsættes finhakket kogt kylling. Enhver del er passende – bryst, hofter.

Finhakk kogte kyllingæg, tilsæt sausen efter kyllingen.

Vi blander sausen grundigt, og du kan samle kagen. På dette trin opvarmes ovnen til en temperatur på 180 grader Celsius.

Lazy Kulebyak med pandekager

Smør en dyb gryde eller bageplade med smør. Pandekager i størrelse skal være større end form for at pakke kanterne på siden.

Lazy Kulebyak med pandekager
Lazy Kulebyak med pandekager
Lazy Kulebyak med pandekager

Sæt den første pandekage i formularen, hæv kanterne.

Vi deler udfyldningen i lige dele, læg en del på pandekagen.

Indsaml således Kulebyak, mellem hver pandekage, vi lægger påfyldningen.

Lazy Kulebyak med pandekager

Arbejder kanterne på pandekagerne inde, dækker vi tærten med en hel pandekage.

Lazy Kulebyak med pandekager

Drys vaderne med revet ost, læg små stykker smør på toppen.

Lazy Kulebyak med pandekager

Vi sender kagen til en opvarmet ovn i 20 minutter. Alle produkter er klar, du skal bare bage det indtil den gyldne top. Så at den øverste pandekage ikke brænder, dækker tærten med folie og 5 minutter før madlavning, fjern folien.

Den dovne Kulebyak med pandekager er klar, vi serverer varmt eller varmt. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Oranje cupcakes met kardemom. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.