Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lazy kålruller med hakket kød og ris er meget enkel at lave mad. I denne opskrift vil jeg fortælle dig, hvordan du koger dovne kålruller hurtigt i en gryde og uden særlige problemer. Du er nødt til at rive kålen på Grater eller slibe det i en blender, tilsætte afkølet kødhakket kød og kogt ris. Derefter danner små ovale daries, steg dem i olie og lægger ud i bouillon med tomatpuré.

Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Panen skal tages en stor med en tyk bund, en stegt eller ænder er også egnet. I en tyndvægget gryde kan kålruller brænde.

Skålen tilberedes ganske hurtigt, fra antallet under antallet af produkter, jeg får omkring 12-15 dovne kålruller af mellemstor, og hvor mange portioner er det-du beslutter dig!

  • Forberedelsestid: 1 time
  • Antal portioner: 6

Ingredients til doven kålruller

  • 500 g hakket kød;
  • 150 g ris;
  • 250 g kål;
  • 85 g gulerødder;
  • 110 g løg;
  • 500 ml bouillon;
  • 150 g tomatpuré;
  • 3-4 laurbærblade;
  • Salt, sukker, peber, vegetabilsk olie.

Method med at forberede hurtige dovne kålruller

dækkede kålstyrkerne fra de øverste blade, skåret i halvdelen. Klip stubben. Vi skar kålen stort, lægger i skålen med blenderen. I stedet for hvidt kål kan du tage Beijing, det vil også vise sig at være velsmagende.

Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Rengør gulerødderne, skåret i stort, send den til kålskålen til kålen. Det er ikke nødvendigt at tilføje gulerødder, jeg lægger det til farve.

løg rengøres med skaller, afskåret rod ureshment. Skær pærerne i fire dele, tilsæt resten af ​​grøntsagerne.

Slib grøntsagerne til dovne kålruller med flere pulserede indeslutninger. Det er ikke nødvendigt at omdanne dem til kartoffelmos, massen skal svare til revne grøntsager.

Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Læg det afkølede hakkede kød i en skål. Det kan være oksekød, svinekød eller kylling hakket kød, hvor der er få fedt, så de dovne kålruller viser sig at være blid og saftig.

Ris vaskes, hæld koldt vand med en hastighed på 2 kopper koldt vand pr. 1 kop ris. Vi bringer kornet i kogning, reducerer ilden, luk låget. Vi koger på en blød ild i 10 minutter, fjerner det fra komfuret, afkøles lidt. Brug rund ris til denne opskrift, den smuldrer ikke.

Tilføj hakkede grøntsager til det hakkede kød og lidt afkølet ris.

Vi krydrer de dovne kålruller – vi salt efter smag, peber frisk hakket sort peber. Bland det hakkede kød med ris og grøntsager grundigt, så alle ingredienserne distribueres jævnt.

Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld vegetabilsk olie i gryden. Med våde hænder skal du skulpturere ovale kålruller. Steg hurtigt på begge sider i forvarmet olie, overfør til en stegt stegt stegt eller gryde med en tyk bund.

Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi lægger hurtigt dovne kålruller i en gryde i lag. Varmt kød eller kyllingebuljong blandes med tomatpuré. Hæld blandingen i en gryde, læg på ovnen.

Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi lægger flere laurbærblade i gryden, hvis du kan lide akut mad, tilsætter vi en lille chili. Vi koger op over høj varme, dæk med et låg og slukker de dovne kålruller over lav varme i cirka 35-40 minutter.

Lazy kålruller er hurtige og meget velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

På bordet gives de hurtige dovne kålruller varmt, vand det med creme fraiche. Behagelig appetit, kog lækker hjemmeføde hurtigt og med glæde!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.