Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hjem Lazy kålruller med kål, ris og hakket kød tilberedes i ovnen uden sauce – bag på pergament. Der er kun tre hovedingredienser i opskriften: svinekød, ris og kål plus lidt krydderier til deres smag og en dråbe vegetabilsk olie, så kålrullerne ikke klæber til papir. Det tager mindre end en time at lave mad, kålrullerne er delikate og meget velsmagende, en simpel opskrift med et foto vil hjælpe med at tilberede en lækker middag.

Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Madlavningstid : 45 minutter
mængde : 10 stykker

Ingredienser

• 550 g svinekød med fedt;
• 130 g rund ris;
• 200 g kål;
• En lille flok dild;
• Salt, malet sort peber, sød paprika;
• Vegetabilsk olie.

Method med at tilberede dovne kålruller med kål, ris og hakket kød i ovnen

Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto

For hakket kød skal du vælge svinekød med fedt. Typisk udgør fedt 10-15% af vægten af ​​kød, derefter er hakket kød saftige. Skær kødet i små terninger. For øvrig, hvis svinekødet er magert, kan du tilføje svinekødbacon til kødet. Du kan bruge det færdige hakket kød fra butikken, du kan også tilføje et kyllingebryst eller et stykke oksekød til svinekød til svinekød.

Vi passerer hakket svinekød gennem en kødkværn med små huller.

Vi lyste kålen med smalle striber, drys med salt. Vi gnider kålen med hænderne med hænderne, indtil saften begynder at skille sig ud. Så kålen bliver blød og blandes bedre med resten af ​​ingredienserne i kålrullerne. Det er bedre at afskære sæler fra kålblade, denne hårde del af arket, det tilberedes længere.

Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi bruger hvid rund ris, det er mere klæbende. Ris skylles grundigt med koldt vand. Hæld den vaskede korn i en lille gryde, og hæld et glas koldt vand. Efter kogning dækker vi, dækker vi med et låg og koger i 15 minutter på en stille varme. Vi lægger den færdige ris på en plade, kølig til stuetemperatur. Bland den afkølede ris med kål.

Hakk en lille flok dild. Tilsæt hakket dild til kål og ris. Tilsæt hakket kød.

Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto

salt, pebermalet sort peber, tilsæt malet paprika til aroma og farve. Husk, at når du salt, skal du huske, at risen er salt, og kålen lykkedes også at blive bekendt med salt.

Vi ælter det hakkede kød godt. På dette tidspunkt er det bedre at ælte det med dine hænder, som en dej.

Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Læg et ark papir til bagning på en bageplade, smør en dråbe vegetabilsk olie uden lugt. Palmerne smøres også med olie. Vi tager ca. 100 g hakket kød pr. Lazy due. Vi danner ovale kålruller, lægger den på en bageplade i en kort afstand fra hinanden.

Opvarm ovnen til 185 grader celsius. Vi lægger en bageplade med kålruller i en varm ovn i 20-25 minutter. Hvis gasovnen er uden den øverste opvarmning, anbefaler jeg efter 15 minutter at få en bageplade og omhyggeligt dreje kålrullerne, så de bages jævnt.

Lazy kål ruller med kål, ris og hakket kød i ovnen. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lazy kålruller med kål, ris og hakket kød er varmt. For sausen blandes finhakket dild med en knivspids sort peber, salt og creme fraiche (yoghurt).

Behagelig appetit! Det vil være lækkert!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.