Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hvad skal jeg lave mad fra kyllingebryst? Selvfølgelig ruller dovne kål med Beijing kål! Dette er den enkleste opskrift, som du helt sikkert vil lide. Dovene er saftige, ømme, forberedt på mindre end en time. Især vil kunne lide dem, der ikke klager over hvidkål. Til denne opskrift råder jeg dig til at koge på forhånd for at afkøle: hæld rund ris i en lille gryde, hæld koldt vand i et forhold på 1 til 1, kog op. Luk derefter tæt, reducer opvarmningen til et minimum og kog i 10 minutter. Fjern det fra varmen og dæk gryden med et håndklæde i yderligere 10 minutter. Salt eller ikke salt – Bestem selv. Hvis du kun koger ris til kålruller, kan du derefter salt alt sammen.

Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto
  • Forberedelsestid: 45 minutter
  • Antal portioner: 4

Ingredients til doven kålruller

  • 1 gennemsnitlig kyllingebryst;
  • 100 g rund ris;
  • 200 g Beijing kål;
  • 1 løg;
  • 300 g dåse tomater i din egen juice;
  • 1 tsk tørrede gulerødder;
  • 1 teskefuld tørret sød peber;
  • Salt, sukker, paprika;
  • Vegetabilsk olie til stegning.

Method med at tilberede dovne kålruller med Beijing kål

Fjern huden med kyllingebryst langs kølbenet, lav et dybt snit. Vi skar fileten først med den ene, derefter på den anden side af brystet. Klip kødet med terninger og slib med en luge. Det er praktisk at tilberede en lille mængde hakket kød til denne opskrift på dovne kålruller på denne måde, og hvis der er mere end et kilogram, er det bedre at bruge en kødkværn eller madkombiner.

Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Læg bladene på Beijing -kålen, skåret i tynde striber med en bunke. Den tykke nedre del af bladene hakkes desuden mindre.

Tilføj kylling hakket kylling af dækene på Beijing kål, hæld tørrede gulerødder og tørret sød peber. Hakk ingredienserne med en bred kniv eller kødøks i flere minutter.

Vi koger rundt ris. Det er netop rund ris, det er klæbende, kålruller med sådan ris falder ikke fra hinanden. Vi tilsætter afkølet ris til det hakkede kød med kål, vi smager alle sammen og peber sammen, blandes grundigt.

Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Med våde hænder skulpturerer vi ovale kålruller, der vejer ca. 100 g.

Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi skærer løglederen fint. I en gryde opvarmer vi en spiseskefuld vegetabilsk olie til stegning. Sæt de hakkede løg i forvarmet olie, steg i 7 minutter. Tilsæt tomater dåse i vores egen juice med juice, hæld salt og sød paprika efter smag, 1 tsk sukker til balancen mellem smag. Hvis tomaterne er sure, kan mængden af ​​sukker øges. Gryderet tomatsauce i 5 minutter over medium varme, hvis sausen er meget tyk, tilsættes lidt kyllingebuljong eller vand.

Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi lægger kålrullerne i sausen, så der er lidt fri plads mellem dem. Vi opvarmer ovnen til 200 grader Celsius. Vi sender gryden til den opvarmede ovn i 25 minutter.

Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lazy kålruller med Beijing -kål er klar. Serveres varmt på bordet, dekorér dild, meget velsmagende med creme fraiche.

Lazy kål ruller med Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto

Behagelig appetit, forbered dig med glæde!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.