Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lazy dumplings med oksekød vil ikke tage meget tid, fordi de er dovne! De adskiller sig ikke fra almindelige, men madlavning er så enkel – der er ingen grund til at skulpturere noget. Til påfyldningen er ethvert kød eller klar -hakket hakket kød velegnet. Dejen i vand og vegetabilsk olie er elastisk og smidig.

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Det er bedre at dampe dumplings med oksekød, så de vil vise sig meget saftige, rullen bevarer form, det behøver ikke at blive skåret på forhånd.

For denne skål råder jeg dig til at lave en sauce med creme fraiche, friske agurker og dild – meget velsmagende!

  • Forberedelsestid: 1 time
  • Antal portioner: 4-5

Ingredients til dovne dumplings med oksekød

For test:

  • 320 g hvedemel i \ s;
  • 1 æg;
  • 3 spsk vegetabilsk olie;
  • 120 ml koldt vand;
  • 1 teskefuld lille salt.

For fyldning:

  • 400 g oksekød hakket kød;
  • 1 løg;
  • Sød røget paprika;
  • Persille;
  • Vand eller bouillon;
  • Salt;
  • Peber;
  • Sort sesam.

Method med at forberede dovne dumplings med oksekød

Vi laver dej til dumplings. Vi bryder et frisk kyllingæg i en skål, hæld lille salt, tilsæt tre spiseskefulde grøntsags- eller olivenolie, hæld koldt vand. Bland produkterne med en visp eller gaffel, tilsæt derefter hvedemel i små portioner.

Vi overfører den tykke masse fra skålen til skærebordet, der er drysset med mel, ælter dejen i flere minutter. Du har muligvis brug for lidt mere eller lidt mindre mel afhængigt af størrelsen på ægget og fugtighedsindholdet i tørre produkter.

Vi dækker den færdige dej til dovne dumplings med en hætte, ren i 20 minutter i køleskabet eller forlader et køligt sted.

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi lægger det afkølede oksekød hakket kød i en skål, tilsættes revet på et river eller finhakket løg, salt og peber efter smag, hæld flere spiseskefulde koldt kødbuljong eller koldt vand, blandet grundigt. En skål med hakket kød til dovne dumplings sættes også i køleskabet i 20 minutter.

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Smør et stort skærebræt med vegetabilsk olie, vi imprægnerer også en rullepin med olie.

Rul dejen meget subtilt. Hvis bestyrelsen er lille, råder jeg dig til at opdele det i flere dele.

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi lægger den forberedte kølede fyldning på centrum af brættet.

Med vores hænder skal du distribuere det hakkede kød med et tyndt lag, forlad ved kanterne 1,5-2 centimeter tomme.

Drys kødet med finhakket persille og malet sød røget paprika.

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Klip kanterne på dejen, normalt er de lidt tykkere end midten. Hæv den brede kant, sluk for en lang rulle.

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi fastgør sømmen og kanterne på rullen, sluk for sneglen.

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld lidt kogende vand i gryden, tilsæt en flok persille eller laurbærblad til aromaen. Vi lægger dobbeltkanten af ​​dobbeltkedelen, smør med vegetabilsk olie, læg en snegle fra dejen på risten.

Drys vores dovne dumplings med sorte sesamfrø eller peber.

Vi laver mad i cirka en halv time. Madlavningstiden afhænger af størrelsen på dumplings, den kan variere lidt.

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Fjern dumplings fra gitteret, skær det dele, server på bordet med creme fraiche, greener og friske grøntsager. Lazy dumplings med oksekød er klar. Behagelig appetit!

Lazy dumplings med oksekød. Trin -by -trin -opskrift med foto

I øvrigt kan dejen, der er forberedt i henhold til denne opskrift, fryses og opbevares i et stykke tid.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.