Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og grønne løg kan hurtigt tilberedes til morgenmad eller middag, sådanne dumplings kan fryses, de er perfekt opbevaret. Vores klassiske dovne dumplings i italiensk køkken kaldes Nyokki – lille cool, oftest er de tilberedt af kartofler og ricotta. Ricotta kan erstattes med fedthyttost, efter min mening viser det sig endnu mere velsmagende, du kan også tilføje lidt revet ost, for eksempel parmesan eller chedder. Før servering, råder jeg dig til salt, peber og sæson creme til sauce.

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
  • Madlavningstid : 30 minutter
  • Antal portioner: 4-5

Ingredients til dovne dumplings med kartofler, cottage cheese og løg

  • 600 g kogte kartofler;
  • 200 g fedthytteost;
  • 1 kyllingæg;
  • 2 spsk olivenolie;
  • 3-4 spiseskefulde hvedemel og mel til dryss;
  • 40 g grønne løg;
  • Salt;
  • Sur creme og sort peber til servering.

Method med at tilberede dovne dumplings med kartofler, cottage cheese og løg

Skræl kartoflerne, skåret med tykke skiver, hæld kogende vand, kog, indtil du er kogt, du skal salt. Vi dræner vandet, ælter kartofler til dovne dumplings eller passerer gennem kartoffelpressen, jeg rådgiver ikke at hugge med en blender, kartoflerne bliver til et stof.

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi tilføjer fedthytten til de afkølede kartofler, hvis det er med korn, kan du tørre den gennem en lille sigte for at slippe af med dem.

Dernæst bryder vi et stort kyllingæg i en skål, hvis æggene er små, er det bedre at tage to.

Vi skar en fint lille flok grønne løg. Løg eller løg er også egnede til en opskrift på dovne dumplings, men du skal først stege i smør i flere minutter og køligt.

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld salt efter smag, hæld olivenolie fra den første kolde presning af den ekstra jomfruelige sort, bland godt.

Hæld hvedemel.

Bland dejen i et par minutter mere, det er ikke nødvendigt at ælte i lang tid, dumplingerne skal være blide.

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Opdel dejen i fire dele. Drys skærebrættet rigeligt med mel, rullepølser med en tykkelse på 2-2,5 centimeter.

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Skær pølserne med en kniv, våd med jævne mellemrum kniven med koldt vand. Tryk på hvert stykke lidt med en gaffel – et nødhjælpsmønster ikke kun til dekoration, det forsinker også creme fraiche!

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Klarede dumplings er igen med at pusle i mel for at “forsegle” dejen fra den afskårne side.

Derefter koger vi dovne dumplings. Dette er en vigtig proces, det er værd at henvende sig til den ansvarligt. Hæld 3 liter kogende vand, 3 teskefulde salt i en bred gryde. I kogende vand i små portioner sænker vi dumplings. Du kan bruge en støj eller lægge et dørslag på et gitter. Vi laver mad i cirka et minut efter overfladen, hvis du laver mad længere, bliver de til våd grød. Kog igen hele festen. Det er vigtigt at bestemme den tynde linje – hvis du laver mad længere, skal du lægge mere mel i dejen, men så er dumplings “gummi”, så jeg råder dig til at blive sunget med madlavning.

dumpede dumplings, først på et bræt eller dørslag, når vand dræner fra dem, overføres til en plade.

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg er klar. Vand det med creme fraiche, drys med peber og grønne løg.

Lazy dumplings med kartofler, cottage cheese og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Behagelig appetit.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.