Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi laver dovne dumplings med hytteost og kartofler i bouillon – en lækker og billig frokost fra tilgængelige produkter.

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

forberedelsestid : 30 minutter
antal portioner : 4

Ingredients af dovne dumplings med hytteost og kartofler i bouillon

  • 100 g hytteost;
  • 400 g kartofler;
  • 1 kyllingæg;
  • 35-40 g hvedemel (yderligere mel til panorering);
  • 1 løg;
  • En flok persille;
  • 1 L kylling eller fisk bouillon;
  • Vegetabilsk olie, salt, sort peber.

Method med at forberede dovne dumplings med hytteost og kartofler i bouillon

Posititionen er klædt. Vi skar store knolde i halvdelen, hæld kogende vand. Kog kartoflerne, indtil de er kogte, dræn vandet. Returner gryden med kartofler på ovnen og tør et par minutter over lav varme for at fordampe fugt så meget som muligt. Kartoffel skal ikke være våd. Hvis der er tid, skal du koge i en ensartet eller bages i ovnen i folie. For øvrig behøver du ikke salt, tilsæt salt til dejen.

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

Bunden tørres gennem en sigte. Cottage Cheese skal også være tør. Hvis serumet oser, skal du lægge hytteost i gasbind, foldet i flere lag og klemme. Jo mindre fugt i testen, jo mindre mel er nødvendig.

Tilsæt kartofler til cottage cheese – vi tørrer gennem en lille sigte eller passerer gennem kartoffelpressen. Brug ikke en blender til slibning af kartofler, det viser sig en klynge. Hvis der ikke er nogen sigte eller pressen, er den sædvanlige busk velegnet. Du skal ælte kartoflerne godt, så der ikke er nogen klumper tilbage.

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

Bryt et lille kyllingæg, hæld salt og bland alt godt.

Hæld mel, ælte dejen.

Det kan være nødvendigt lidt mere mel, det hele afhænger af graden af ​​fugtighed. Ved konsistens skal dejen vise sig som tyk kartoffelpuré. Overdriv det ikke med mel! Hvis der er en masse mel, vil dumplings være hårde.

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

Drys brættet rigeligt med mel. Vi adskiller ca. 1 \ 3 dej, sat på tavlen. Drys med mel på toppen og rulle en pæn pølse fra dejen, ca. 2 centimeter tyk. Det viser sig 3 lange pølser.

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

Pølser skæres i puder-bønderne. Så dejen ikke klæber til kniven, skal kniven med jævne mellemrum vaskes og tørres tør.

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi kollapser dumplings i mel. Derefter bevander vi os med en gaffel eller trykker på hver dumplings med nelliker, hvilket efterlader et synligt aftryk. Du kan fryse dovne dumplings lige på brættet med mel. Overfør derefter til posen eller kog straks i bouillon, som i denne opskrift.

Klipper finalen på løg. I en bred gryde eller en stor dyb stegepande, opvarm 2-3 spsk vegetabilsk olie. I den opvarmede olie kaster vi hakkede løg og to spiseskefulde finhakkede persille. Steg på en blød ild, indtil løgen bliver gennemsigtig.

Hæld bouillon i gryden. Varm op i kog, salt efter smag. I den kogende bouillon satte vi dovne dumplings med hytteost og kartofler. Så snart dumplings dukker op, lad os koge, og skålen er klar.

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi får dumplings med en spaltet ske, læg på plader.

Hæld i hver plade på bouillon linned med greener. Peber sort peber og server straks på bordet.

Lazy dumplings med cottage cheese og kartofler i bouillon. Trin -by -trin -opskrift med foto

Behagelig appetit!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.