Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lasias med hakket kød og Beshamel -sauce er en traditionel italiensk skål med rektangulære ark med tynd dej, skiftevis med en hakket hakket kødgryderet, hældt med sauce og dækket med revet ost. Separat tilberedt sauce, gryderet, dejen koges. Derefter samles Lasan i dyb form eller bageplade og bager i ovnen indtil beredskab.

Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto

forberedelsestid : 50 minutter
antal portioner : 4-5

Ingredients til lasagne med hakket kød og “behamel” sauce

lazanya ingredienser
• 210 g pastaer for Lasanya;
• 250 g hakket kød;
• 150 g gulerødder;
• 120 g løg;
• 250 g tomater dåse i deres egen juice;
• 100 g ost;
• Salt, peber, vegetabilsk olie.

ingredienser til behamelsauce
• 50 g smør;
• 350 ml mælk;
• 20 g hvedemel;
• Salt, muskatnød

Method med at tilberede lasagne med hakket kød og “Behamel”@

Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto

Madlavning af Behamelsausen. I en gryde med en tyk bund smelter vi smøret. Hæld hvedemel i den smeltede olie, steg over lav varme i flere minutter, indtil den er gylden farve.

Hæld mælken til det stegte mel i små portioner, rør, så der ikke er nogen klumper af mel. Varme til fortykning, salt efter smag, tilsæt en knivspids af revet muskatnød.

Forbered kød lavet af hakket kød med grøntsager. Steg den hakkede løg i vegetabilsk olie, indtil den er blød. Tilføj revne gulerødder til stegt løg.

Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto

Steg buen sammen med gulerødderne i yderligere 10 minutter, flyt til siden. Læg det hakkede kød i halvdelen af ​​gryden. Vi ælter det hakkede kød med en spatel, så det ikke klæber i klumper.

Steg det hakkede kød med grøntsager i 10 minutter, tilsæt skårne tomater dåse i vores egen juice (uden hud).

salt og peber sauce efter smag, forbered dig på 5-7 minutter over lav varme. Jeg råder dig til at hælde 1 tsk sukker, især hvis tomater med surhed.

Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto

I en stor gryde, opvarm 2 liter vand i kogning, salt. I kogende vand lægger vi arkene i Lasagna et par ad gangen. Kog i 3 minutter, læg på kanterne på gryden eller form en ad gangen. Hvis du foldes den kogte pasta med en stak, klæber den sammen.

Vi samler Lasagni. I bunden af ​​en dyb bageplade, hæld en lille behamelsauce, smør. På sausen lægger vi ud ark med pasta overlapning.

Vi lægger ca. 1/3 af det hakkede kød på pastaen, igen en lille behamel og ca. 1/4 af den revne ost.

Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto

Indsaml således lasagnia: pasta, hakket kød med grøntsager, behamel, ost. Jo mindre størrelsen på formularen, jo flere lag viser sig. Ideelt set til mindst fire.

I slutningen – pasta, sauce og resterende revet ost. Jeg råder dig også til at hælde 1-2 lille linned vand, hvor pastaen blev kogt, tro mig, det vil ikke være værre, alt vil fordampe og absorbere.

ovnen opvarmes til 180 grader Celsius. Vi lægger formen med en hul i en forvarmet ovn, kog 25-30 minutter, indtil osten er gylden på toppen.

Lazania med hakket kød og behamelsaus. Trin -by -trin -opskrift med foto

Server varmt på bordet. Behagelig appetit!

I det væsentlige klatring – den samme pasta med hakket kød, ost og sauce, men efter min mening er dette den mest lækre og succesrige løsning af præsentationen.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.