Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kyllingsuppe med ris og pølser

velsmagende, rig og enkel kyllingesuppe med ris og røget bayerske pølser. En sådan suppe kan tilberedes til frokost eller middag på en ugedag. Hvis du koger en stor gryde, så i portionerede fartøjer kan du fryse middagen i hele ugen. Nemme, velsmagende og tilgængelige produkter! Opskrift på to, men øg det blot til det ønskede antal portioner.

Kyllingsuppe med ris og pølser

Forberedelse:1 time 20 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 430 kcal Fedt: 15 g Carbohydrater: 41 g

Kurin suppe ingredienser med ris og pølser

  • 2 kylling hofter;
  • 2 røget bayerske pølser;
  • 1 løg;
  • 1 gulerødder;
  • 2 kartofler;
  • 2 spsk rund ris;
  • Flere kvist af persille;
  • rødder og krydderier til bouillon;
  • Salt, sort peber.

Method med madlavning kylling med ris og pølser

Kyllingsuppe med ris og pølser
Kyllingsuppe med ris og pølser
Kyllingsuppe med ris og pølser

Første kog kylling hofter. Læg hofterne i gryden, tilsæt en flok grønne – dild, persille, selleri. For at gøre det praktisk at få greenerne, skal du binde et bundt med en tråd. Vi lægger flere laurbærblade, 2 nelliker hvidløg, salt efter smag. Hæld en liter eller lidt mere koldt vand. Varme op til kogning. Reducer opvarmningen til et minimum. Dæk gryden med et låg. Kog kylling i 1 time. Filtrer bouillon.

Skær hovedet på løg med små terninger. Sæt kogte kyllinghofter og hakket løg i en gryde. Denne suppe kan kaldes diæt, grøntsager uden stegning. Naturligvis inkluderer røget pølser i en diæt sjældent nogen, men en lille pølse med en lille mængde fedt kun til aroma og forbedring af smag. Diæt kan også være velsmagende. Og forresten kan huden fra kyllingen fjernes
Skær kartofler skrællet fra skrælen i små terninger. Tilsæt hakkede kartofler til suppen. Brug voks kartofler, det er mindre kogt.

Kyllingsuppe med ris og pølser

gulerødder hugger tynde strimler. Vi sender den hakkede gulerod til gryden efter kartoflerne. Hvis du kan lide selleri, kan du sammen med gulerødderne skære en fjerdedel af ryggen ved at skrælle den.

Kyllingsuppe med ris og pølser
Kyllingsuppe med ris og pølser
Kyllingsuppe med ris og pølser

Hæld to spiseskefulde uden et lysbillede af rund ris. Giv præference for en rund uafgjort i denne opskrift, ris koger, suppen vil vise sig lidt cremet.

Hæld den filtrerede bouillon. Returner gryden til ovnen, opvarm suppen i kog. Kog på en blød ild i 15-20 minutter, der dækker gryden med et låg, så det ikke koger bouillon. Slib flere persille kviste. 5 minutter før kogt suppe, skal du lægge hakkede pølser og en spiseskefuld knust greener i en gryde. Salt efter smag. Røget aroma giver enhver skål en krydret note, brug denne teknik til madlavning!

Kyllingsuppe med ris og pølser

Vi lægger en kogt kylling i en plade, hæld en del af en pølsesuppe. Peber malet sort peber, du kan krydre med creme fraiche eller græsk yoghurt. Server varm eller varm på bordet. Behagelig appetit!

kyllingsuppe er nyttigt til forkølelse. Det absorberes hurtigt, der leverer kroppen til kroppen af ​​grøntsager, en masse protein og aminosyrer. Aminosyrer hjælper kroppen med at skabe immunoglobulin nødvendigt i kampen mod forkølelse.

Læs også en interessant artikel: Een snack van krabstokken met groene uien en kaas.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.