Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kyllinghofter i tomatsauce

En varm kyllingeskål i den georgiske stil er kyllinghofter, der er langvarig i tomatsauce med løg, hvidløg og adjika. Der er en lignende skål i Georgien – Chakhokhbili. Dette er en skål med nationalt køkken, der tidligere var tilberedt af fasan, og i dag fra kylling eller kalkun. Opskriften er meget enkel, fra kategorien “sat i ovnen og glemt en time.” Du behøver ikke at pre -Marin kyllingen, gryderetten vil vise sig så blid, at den selv falder fra knoglen.

Kyllinghofter i tomatsauce

Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 300 kcal egern: 31 g: 17 g kulhydrater: 6 g

Ingredients af kyllinghofter i tomatsauce

  • 1 kg kyllinghofter;
  • 150 g tomatpasta;
  • 100 g løg;
  • 2 fed hvidløg;
  • 2 teskefulde adzhika;
  • 2 teskefulde Hop-Sunels;
  • 250 ml vand;
  • Salt, sukker efter smag.

Method med at tilberede kyllinghofter i tomatsauce

Kyllinghofter i tomatsauce
Kyllinghofter i tomatsauce
Kyllinghofter i tomatsauce

Røg kyllinghofterne i koldt vand, skyl grundigt, afskåret fedt. For en del af en voksen koger jeg 2 mellemstore lår. For opskriften er kyllingeben egnede, jeg rådgiver ikke brystet, hvidt kød er ikke egnet til denne opskrift.

Vi tørrer hofterne med servietter, pakker huden, så der er stykker som ruller. Hvis huden på huden er lille, skal du lade den være som den er
Steg kyllingen. Der er ingen olie i denne opskrift, hverken grøntsag eller fløde. Kun fedt, der bevæger sig ud af kylling. Den store gryde med en tyk bund er godt opvarmet. Vi spreder kyllinghofterne ned med huden på en varm stegepande. Retter med en anti -stick -belægning eller en gammel støbe -pande med en god jord lettere at gøre opgaven. Vi steger, indtil den er gylden skorpe på den ene side, du skal koge over høj varme. På dette tidspunkt er opgaven at brun, til beredskab når ovnen.

Kyllinghofter i tomatsauce

Mens kyllingen er stegt, koger vi saucen. Fint skåret på løg. Vi passerer hvidløgsfeddene gennem hvidløgspressen. Bland løg og hvidløg i en stor skål.

Kyllinghofter i tomatsauce
Kyllinghofter i tomatsauce
Kyllinghofter i tomatsauce

Tilsæt en tyk tomatpuré til løg og hvidløg i denne opskrift den italienske passata. Hæld salt og sukker efter smag. Tilføj adjika lavet af akut rød peber og hop-sunels.

Hæld koldt vand, bland godt, og saucen til fyldning er klar. Vand kan erstattes med kylling eller vegetabilsk bouillon.

Vi vender kyllinghofter, steg på den anden side til gylden farve. Det tager cirka 4-5 minutter på stegningen på hver side.

Kyllinghofter i tomatsauce

Hæld kyllingen med sauce. På tung varme opvarmes vi hurtigt op. I mellemtiden opvarmer ovnen til en temperatur på 170 grader celsius.

Kyllinghofter i tomatsauce

Vi dækker gryden med folie og efterlader et hul til dampens output. Når saucen koger, overfører vi skålen til en varm ovn, der er på et gennemsnitligt niveau. Kog i 40 minutter. 5-10 minutter inden afslutningen af ​​madlavningen kan du fjerne folien og dreje grillen et øjeblik for kort at børste kyllingen.

Kyllinghofter i tomatsauce er en enkel og utrolig velsmagende skål, der er så let at tilberede. Du kan koge kartofler eller ris på sideskålen, og tomatsausen er meget velsmagende at suge med brød eller lavash. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Vegetarische chocolade-immobure cake.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.