Kyllinghjerter i creme fraiche med dild og hvidløg
Budget, men meget velsmagende og enkel madlavningsskål – Kyllingehjerter, der er stuet i creme fraiche med dild og hvidløg. Du vil ikke fortryde det!
Ingredients af kyllinghjerter i creme -sauce med dild og hvidløg
- 1 kg kyllinghjerter;
- 50 g frisk dild;
- 4 fedt af hvidløg;
- 1 spsk rismel;
- 150 g lavt -fede creme fraiche;
- persille rod;
- 4 Laurelark;
- 30 g smør;
- Salt, sort peber, sød paprika.
Method med at tilberede kyllinghjerter i creme fraiche med dild og hvidløg
Forbered kyllinghjerter. Hvis offal er frosset, skal du fjerne den fra fryseren og lade køleskabet være på den nederste hylde i en dyb gryde eller skål. Klip “øverste” fartøjer, fedt. Vi skar hjerterne i to, sætter i koldt vand, skylles grundigt. Blodpropper støder på inde, så du er nødt til at skære og skylle godt. Forberedte hjerter Vask igen i et dørslag med koldt rindende vand.
Sæt hjerterne i gryden. Tilsæt persille eller sellerirod, laurbærblade og 2 knuste hvidløgfedd sammen med skaller. Salt efter smag. Du kan erstatte rødderne af persille eller selleri med en flok frisk grønne omgivelser.
Hæld cirka halvanden liter koldt vand. Varme op til kogning. Vi forbereder os på 25 minutter efter kogende vand. Dæk gryden med et låg, så bouillonen ikke koger.
Sæt de færdige hjerter på et dørslag, skyl. Vi filtrerer bouillon gennem en lille sigte. Denne bouillon er nyttig til at fremstille saucer, du kan lave suppe i sådan bouillon.
I en gryde med en tyk bund smelter vi smøret. Hæld ris eller hvedemel, stek i flere minutter på en blød ild. Hæld i små portioner anstrengt bouillon eller varmt vand, du har brug for halvanden briller (300-350 g). Vi gnider blandingen af mel og olie med en spatel i bunden af gryden, så klumper ikke dannes. Tilsæt creme fra creme fra fedtfedt, bland saucen. Vi opvarmes på lav varme til kogning.
Sæt de kogte kyllinghjerter i en gryde med kogende sauce.
Vi skar fint de grønne friske dild. Vi passerer de resterende 2 fed hvidløg gennem en hvidløgspresse eller hakket med en kniv. Sæt hakket dild og hakket hvidløg i en gryde.
Bland sausen med hjerter og krydderier, opvarm ved en moderat brand.
Vi koger 10 minutter efter kogning, skal saucen koge blidt. Det er ikke nødvendigt at dække gryden med et låg, lad sausen koge og gradvist tykkere.
Kyllinghjerter i creme fraiche med dild og hvidløg sættes i en skål. Drys med malet sort peber og sød paprika. Vi pynter dild. Server skålen varm. Kartoffelpuré, smuldrende ris eller boghvede grød er velegnet til sideskålen. Behagelig appetit!
Offord er generelt nyttigt, og kyllinghjerter er supermagt! 100 g hjerter indeholder en dobbelt norm for den daglige dosis vitamin B12. Af ulemperne-kolesterol, så du ikke ofte skal medtage i menuen, 1-2 gange om ugen er nok.
Læs også en interessant artikel: Vinaigrette met zuurkool en komkommers.