Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kyllingepasta med valnødder

En pasta af kyllingebryst med valnødder er en nyttig pasta for dem, der besluttede at spise rigtigt og koge sund mad. Mange mennesker tror, ​​at kyllingebryst ikke er det bedste valg til en pasta, og de tager fejl! Det hele afhænger af de ledsagende ingredienser og madlavningsmetoden. Selvfølgelig fungerer den cremede konsistens, som i opskriften med leveren, ikke, men det vil være velsmagende, jeg lover dig! En krukke med kyllingepasta i køleskabet – en garanti for en nyttig morgenmad uden problemer!

Kyllingepasta med valnødder

Forberedelse:35 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 310 kcal Fedt: 23 g kulhydrater: 6 g

Ingredients af pastaen af ​​kyllingebryst med valnødder

  • 300 g brystkyllingefilet;
  • 100 g valnødder;
  • 150 g løg;
  • 2 fed hvidløg;
  • 20 ml vegetabilsk olie;
  • 30-50 ml kyllingebuljong;
  • Salt, sukker og sort peber efter smag.

Method med tilberedning af en pasta af kyllingebryst med valnødder @@

Kyllingepasta med valnødder
Kyllingepasta med valnødder
Kyllingepasta med valnødder

Skær løg med tynde halvringe, skær hvidløgsfedd med tynde skiver.

Hæld vegetabilsk eller olivenolie i gryden, læg de hakkede grøntsager, tilsæt et par spiseskefulde kyllingebuljong, saltpeber. Tomi løg og hvidløg over lav varme, indtil al bouillon koger. På cirka 8 minutter vil buen blive gennemskinnelig, erhverve en let gylden farvetone. Olie er ønskelig uden lugt, men med oliven koldt spin er velsmagende.

Forbered kyllingefilet. I gryden lægger vi krydderier til bouillon – løg, laurbærblad, en flok dild, persille og kylling. Varm op i kog, luk den tæt med et låg, forbered dig i 10 minutter på den laveste varme. Det er ikke nødvendigt, at bouillon koger, temperaturer på 85-90 grader er nok til madlavning. Vi holder den færdige kylling i bouillon i yderligere 10 minutter, vi får den, skåret i stort.

Kyllingepasta med valnødder
Kyllingepasta med valnødder
Kyllingepasta med valnødder

Vi sorterer valnødder, min, tør i en forvarmet ovn eller i en gryde i 5 minutter, overfør til en blender.

Slib møtrikkerne i små krummer.

Tilføj stegte grøntsager til knuste valnødder.

Kyllingepasta med valnødder
Kyllingepasta med valnødder
Kyllingepasta med valnødder

Læg den hakkede kyllingefilet, og for at lette blenderenes arbejde og gøre pastaen mere mør, tilsættes en lille kyllingebuljong. Vi smager alle salt sammen, hæld en halv teskefuld sukker.

Vi slibes ingredienserne i flere minutter, indtil den nødvendige konsistens er opnået, kan du hælde lidt mere bouillon, hvis det kommer for tæt ud.

Vi skifter den afkølede pasta til en krukke og sætter køleskabet i. Måske vil nogen ikke virke velsmagende på nogen, dette kan rettes. Tilføj en lille jorden sød paprika og en knivspids gurkemeje, dette er naturlige tilsætningsstoffer, der ikke kun maler, men også forbedrer smagen.

Kyllingepasta med valnødder

På et stykke rugbrød spredte vi en pasta af kyllingebryst med valnødder, drys sandwich med grønne løg, tilsæt et par skiver radise eller frisk agurk og behagelig appetit! Forbered den rigtige og velsmagende mad, vær sund!

Den lækre hjemmepasta kan opbevares i køleskabet i et par dage. Der er få kalorier, ingen skadelige tilsætningsstoffer og smagsforstærkere, du kan sprede det på brød og lægge det i tartlets til ferien. Når alt kommer til alt er sund mad også passende på det festlige bord og ikke kun på hverdage!

Læs også en interessant artikel: Dessert “Strawberry Soup”. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.