Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce

delikate kyllingekoteletter, der ikke behøver at stege. Vi koger diætkoteletter med biograf og tidlig kål i cremet sauce, det er som dovne kålruller, kun velsmagende. Hvis der ikke er nogen tidligt, erstattes Beijing bedst af det.

Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce

Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 287 kcal Squirrels: 18 g Fedt: 16 g Carbohydrates: 12 g

Ingredients af kyllingekoteletter med biograf

  • 280 g kylling hakket kød;
  • 100 g kogt film;
  • 150 g ung kål;
  • 15 g rapsolie;
  • Salt, en blanding af provencalske urter.

Ingredients til cremet sauce

  • 200 g af 10%fløde;
  • 12 g rismel;
  • 1 \ 2 teskefuld jordgurkemeje;
  • 1 \ 2 tsk krydderier af provencalske urter;
  • 12 g smør;
  • Salt efter smag.

Method med at tilberede kyllingekoteletter med biograf i cremet sauce

Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce
Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce
Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce

Hakk tyndt tidligt kål. Hvis ikke sæsonen, skal du udskifte den tidlige kål i Beijing, da skålen forbereder sig længere med hvidkålkål. Vi drys kålen med en knivspids salt og ælter lidt, så den lader saften og bliver blødere.

Tilføj kogt biograf til kålen. Kinoa kan koges på forhånd, kogt korn opbevares i køleskabet i en hermetisk forseglet beholder i flere dage. Hæld glasset korn med koldt vand, skyl grundigt, kast det på en lille sigte. Nogle gange er en film bitter, så du er nødt til at skylle. Hæld den vaskede korn med to glas koldt vand, opvarm ved kogning, salt. Kog på blød varme i 20 minutter, lukker tæt på gryden.

Tilsæt kyllinghakket kød. I denne opskrift hakker hakket kød fra kyllingefileter uden læder. Hjemme skal du springe fileten over gennem en kødslibemaskine med en medium grill eller hugge fileten med en øks lige på skærebrættet.

Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce
Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce
Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce

Tilsæt en halv teskefuld tør blanding af provencale urter eller tørret timian, oregano og rosmarin. Hæld en spiseskefuld rapsolie. Salt efter smag.

Æld omhyggeligt det hakkede kød
Vi renser hakket kød i køleskabet i 20-30 minutter.

Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce

Smør håndfladerne med rapsolie. Opdel det hakkede kød i fire lige store dele, form ovale koteletter, på en bræt smurt med olie.

Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce
Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce
Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce

Forbered saucen. Bland smør. Hæld rismel (du kan udskifte hvede). Steg melet i olie i 2 minutter, hæld 10%fløde med en tynd strøm, rør saucen. Hæld jorden gurkemeje og en halv teskefuld krydderier “provencalisk græs”. Udskift fløde med mælk med fedtfedt, hvis du har brug for at forberede en mindre kalorifat.

Hæld ca. 150 g varmt vand, opvarm saucen i kog. Sæt koteletterne i kogende sauce.

Dæk gryden med et låg, hvilket efterlader et hul til dampens output. Forberedelse i 20 minutter på en stille varme.

Kyllingekoteletter med en film i cremet sauce

Læg koteletterne i en dyb plade, hæld saucen. Vi serverer på bordet varmt, velsmagende med hvidt brød lavet af hele grin hvedemel. Sidefadet har ikke brug for, alt er allerede i koteletterne – både korn og kål! Behagelig appetit!

Kutlets fra kylling eller brystfilet med lavt fedtfedt betragtes som en diætskål. Denne opskrift har lidt fedt i saucen, ingen stegning, elsket af diætologer fra Kinoa Group og frisk kål – en nyttig opskrift på en diætmenu. Vær sund!

Læs også en interessant artikel: Vlees zrazy met gefrituurde champignons en uien in branden.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.