Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kyllingegrill i ovnen

Grillkyllingen i ovnen er en saftig og delikat kylling med en godt fritset, sprød hud. Det sker, at vejret foretager justeringer, og du er nødt til at annullere resten i naturen, men du kan lave en grill derhjemme, der ville være et ønske. Du kan ikke skelne smagen af ​​stegte ben fra det kød, der er kogt på bålet, lidt flydende røg i sauce -barbee, og det ser ud til, at kyllingen var stegt i naturen. Mindre end en time er nødvendig for at tilberede retter, jeg råder dig til at prøve!

Kyllingegrill i ovnen

Forberedelse:40 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 351 kcal Squirrels: 31,8 g: 21,15 g kulhydrater: 4,75 g

Ingredients af kyllingegrill i ovnen

  • 2 kyllingeben;
  • 1 teskefuld honning;
  • 1 teskefuld soja pasta;
  • 1 spsk sojasovs;
  • 1 \ 2 tsk hvid og rød peber, sød paprika;
  • 1 spsk olivenolie;
  • 2 fed hvidløg;
  • 1/2 Chili Pods;
  • Liquid røg om ønsket;
  • Salt efter smag.

Method med madlavning kyllingegrill i ovnen

To store kyllingeben vaskes med koldt vand, tør det med et papirhåndklæde. Vi binder benene med en kulinarisk tråd, så benene holder deres form. Varm gryden med en tyk bund. Sæt benene på en tør, opvarmet stegepande.

Kyllingegrill i ovnen
Kyllingegrill i ovnen
Kyllingegrill i ovnen

Steg benene på den ene side over høj varme i 3 minutter, vend og steg det samme på den anden side, drys med salt efter smag i stegeprocessen. Vi opvarmer ovnen til 180 grader celsius. Vi sender en gryde med en kylling til en forvarmet ovn i 30 minutter.

Mens kyllingen er tilberedt, laver vi en sauce, der giver hastrals aromaen og typen af ​​grill. Bland sojapasta, honning og sojasovs i en skål. Soja pasta kan erstattes med tyk tomatpasta.

Kyllingegrill i ovnen

Hæld jorden hvid og rød peber, tilsæt jorden sød paprika, hæld en knivspids salt.

Kyllingegrill i ovnen
Kyllingegrill i ovnen
Kyllingegrill i ovnen

I en mørtel gnider vi to nelliker af hvidløg med en knivspids salt for at fremstille en grusom. Chili -poden rengøres af frøene, tilsættes til hvidløg. Du kan bruge både tørret chili og frisk.

Tilsæt den skel fra hvidløg og chili i saucen, hæld olivenolie, bland grundigt, indtil den er glat. Flydende røg giver en stegt kylling den manglende aroma af ilden, nok teskefuld. Hvis dette produkt ikke er efter din smag, vil alt uden det være lækkert.

Efter 20 minutter får vi en gryde med en kylling fra ovnen. Opvarmningen af ​​ovnen øges til 200 grader celsius.

Kyllingegrill i ovnen
Kyllingegrill i ovnen
Kyllingegrill i ovnen

Dæk benene med et tykt lag af den glazori -sauce. Smør kun på toppen, prøv ikke at dryppe sauce i gryden – det vil blive begravet.

Kyllingen, der smøres af sausen, returneres til en varm ovn.

Efter 10 minutter tager vi panden igen, vander kyllingen med den frigivne juice og smør den resterende glasur. Vi returnerer kyllingen til ovnen i endnu et par minutter, så sausen stegt næsten til sort.

Kyllingegrill i ovnen

Kyllingegrill i ovnen er klar-juicy, delikat med en lækker mørk gylden hud. Serveres på et bord med en grøntsagssalat eller syltede grøntsager. Behagelig appetit!

I henhold til denne opskrift kan du lave kyllingevinger, de viser sig også at være klæbrige og meget velsmagende.

Læs også en interessant artikel: Een geurige taart van bladerdeeg met cottage -kaas, appel en kaneel. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.