Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto

En kylling i en marokkansk stil i en krydret sød og sur-tomatsauce med rødløg og datoer. Kyllingebryst tilberedt i henhold til denne opskrift er saftig. Det tager tid at forberede sig, men selve opskriften er hurtig, du har kun brug for 15-20 minutter, og en lækker stegt kylling er allerede på bordet.

Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto

Forberedelse: 1 time Madlavning: 20 minutter nummer: 2 portioner pr. Portion kalorieindhold: 554 kcal egern: 53 g Fedt: 14 g Carbohydrates: 55 g

Ingredients af kyllingebryst i tomatsauce med datoer

  • 1/2 stor kyllingfilet (300-350 g);
  • 1 sød rødløg;
  • 2 fed hvidløg;
  • 5-6 gennemsnitlige datoer;
  • 2 spsk tomatpuré;
  • 1 spsk olivenolie;
  • Rød peber, paprika, malet kanel, koriander, timian;
  • Salt efter smag;
  • Hvid tør vin;
  • Grøn basilikum til servering.

Method med at tilberede kyllingebryst i tomatsauce med datoer

Vi henter kyllingebrystet. Vi drys en halv en stor filet med stort havsalt. Bland 1 \ 4 tsk rød peber, paprika og knuste korianderfrø, tilsæt en knivspids tørret timian. Vi gnider fileten med krydderier, indpakker filmen og forlader i køleskabet i mindst 1 time i maksimalt 12 timer. Jo længere brystmærkerne, jo bedre vil resultatet være.

Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hakket kyllingebryst hakket med skiver med en tykkelse på cirka en centimeter.

Varm gryden, hæld olivenolie. Sæt kyllingestykkerne i den forvarmede olie.

Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto

Steg kyllingen fra begge sider til let gylden farve. Vi steger ca. 2-3 minutter på hver side over medium varme.

Skær den røde løg i små terninger, vand med hvid tør vin. Vi sender hakkede løg til gryden med marinaden.

Vi renser hvidløgens nelliker fra skallen. Vi trykker på nellikerne med en kniv, slib. Vi sender hakket hvidløg til kyllingen efter løgen.

Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi tager knoglerne ud fra datoerne, skyller datoerne med rindende vand, skærer det fint. Vi tilføjer hakkede datoer til resten af ​​ingredienserne.

Tilsæt tyk tomatpure eller tomatpasta. Du kan også bruge skårne dåse tomater i din egen juice uden hud. Det vil tage omkring 100 g skårne tomater, da de mosede kartofler er mere koncentreret.

Drys kylling med malet kanel, nok 1 \ 4 tsk til denne mængde ingredienser, bare for at tilføje en lækker aroma, der perfekt ryster skålen. Steg kyllingen med grøntsager og krydderier i cirka 7 minutter, indtil saucen næsten fuldstændigt fordampede. Sørg for, at buen ikke brænder! Hvis grøntsagerne brændes, hældes du lidt hvid tør vin.

Kyllingebryst i tomatsauce med datoer. Trin -by -trin -opskrift med foto

Sluk for opvarmningen, lad kyllingen hvile i flere minutter. Før servering dekorerer vi den grønne basilikum med blade. Basilikumen skal anbringes umiddelbart inden kyllingen sætter kyllingen på bordet, da de blide blade i en varm gryde hurtigt vil blive mørkere. På sideskålen til denne skål råder jeg dig til at lave Cuscu. Behagelig appetit!

Marokkansk køkken er indhyllet i aromaen af ​​duftende krydderier, det inspirerer kokke fra hele verden. Harmoni af smag på det højeste niveau er dette den mest mindeværdige kombination af orientalske krydderier og krydderier.

Læs også en interessant artikel: Vegetarische soep met koolhelder en courgette.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.