Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kyllingeben i paneler fra flager

Har du været nødt til at prøve lækre kyllingeben ved panorering? Og ikke i den sædvanlige panik – fra kiks, men i originalen: fra havregryn? Det viser sig en meget interessant skål, der er perfekt til en familiemiddag og til en festlig menu. Kyllingeben, der er panik i flager, er appetitvækkende Ruddy, med lækker sprød skorpe på toppen, mør i midten.

Kyllingeben i paneler fra flager

Forberedelse: 15 minutter Forberedelse: 1 time 15 minutter: 4 portioner pr. Del Calorie Content: 240 kcal egern: 16 g Fedt: 6 g Carbohydrates: 10 g

Ingredients til kyllingeben i paneler af flager

  • 1 kg kyllingeben (ca. 8 stk.);
  • 1-2 æg;
  • 1 kop havregryn;
  • Salt, peber, vegetabilsk olie.

Method med at forberede kyllingeben i Oat Oneing

Kyllingeben skal være fuldstændigt afrimet, vasket og let diskuteret, så den overskydende fugtighed ikke ødelægger brøden.

Forbered to plader: i en dybere med en gaffel, æggene (hvis store, nok 1 stk.), Salt og peber; I en lille dæmning flager. Ikke kun havregryn, men også hvede, majs, diverse.

Hvis du ikke kan lide en stor brødning, kan du forud for flagerne og rulle dem med en rullepin på brættet.

Dyp kyllingeben fra alle sider i det piskede æg, så ruller vi det i flager. For at flagerne kan dække kyllingen med et tykt ensartet lag, er det praktisk at lægge benet i en plade og drys med flager fra alle sider.

Kyllingeben i paneler fra flager

Pan kyllingeben på et ark dækket med bagepapir, som er lidt smurt med solsikkeolie, og læg den i ovnen.

Kyllingeben i paneler fra flager

Vi bager benene i flager ved 200 ° C i cirka en halv time. Derefter tager vi omhyggeligt bagepladen ud og drejer benene til den anden side, så de er jævnt brunede. Igen, læg ovnen i yderligere 10-15 minutter, bagningstemperaturen kan øges til 220 ° C.

Kyllingeben i paneler fra flager

Når kyllingebenene bliver rødmede – klar! Vi serverer en varm form med kartoffelmos kartofler, en sideskål med korn eller grøntsager, der dekorerer med kviste af grønne omgivelser.

Kyllingeben i paneler fra flager

Den næste dag vil kyllingeben i panorering af flager være lige så velsmagende: Hvis du varmer op benene i ovnen, bliver de som bare forberedt. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Vlees zrazy met gefrituurde champignons en uien in branden.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.