Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kylling under saucen Behamel

tænker hvad du skal lave mad til det andet? Prøv kyllingfilet under behamelsauce – skålen er udsøgt og mør. Og buk ikke for fristelsen til at forenkle opskriften og udskifte Behamel med en creme fraiche i et levested. Fordi det er den hvide franske sauce, der giver skålen en speciel, silkeagtig og let krydret smag. Cremet sauce med en note af muskatnød er bemærkelsesværdigt nærmet sig kyllingen, og du får en perfekt skål: hjertelig og kost, enkel i udførelsen og desuden en værdig restaurant.

Ja, forberedelsen af ​​Beshamel -sauce kræver en vis tålmodighed og tid, men resultatet er det værd. Du vil elske den behagelige smag af hvid sauce fra den første smagning, og du vil gerne gentage skålen igen og igen.

Under Behamels sauce kan du ikke kun gøre kyllingebryst, men også kød, kødboller, udstoppet pasta – både for at slukke i en gryde og bage i ovnen. Du kan endda tilberede kødboller eller kød med delikat sauce, kun for børns retter reducerer antallet af krydderier.

Kylling under saucen Behamel

Forberedelse: 10 minutter Madlavning: 40 minutter nummer: 3 portioner til en servering calorie indhold : 267 kcal egern: 21 g Fedt: 29 g Carbohydrates: 25 g

Ingredients til kylling under saucen behamel

  • 2 halvdele af filet (ca. 500 g) kyllingebryst;
  • 1-2 spsk. solsikkeolie;
  • 25 g smør;
  • 30 g mel;
  • 2 kopper (dvs. 400 ml) mælk;
  • Salt efter smag, ca. 1 tsk.;
  • ¼ -½ tsk. Muskatnød, afhængigt af hvilken intensitet den smag du vil få.

Method med at tilberede kylling under opholds sauce

Kyllingebryst, der tidligere er spændt, skåret over i små stykker på 1-1,5 cm tyk.

Efter at have opvarmet solsikkeolie i en gryde, skal du lægge kyllingebrystet ud og stege under omrøring, mens fileten bliver hvid. Derefter salt (ca. 2/3 tsk), bland, dæk og lader til gryderet på lav varme. I mellemtiden, kyllingestuing, forbered sausen.

Kylling under saucen Behamel

Det er bedre at koge sauce i ikke -inkomeringsbeholdere med tykke vægge, såsom en støbe -mign -kazan. Du har også brug for en anden gryde med mælk til mælk.

Vi opvarmer mælken, så den bliver meget varm, men koger ikke. Parallelt satte vi græden på den mindste ild og lægger et stykke olie på bunden. Når olien smelter, hæld melet i en kedel og rør grundigt. Det viser sig en tyk masse.

Uden at fjerne kedelen fra et lille lys begynder vi at tilføje varm mælk – lidt efter lidt, 2 spsk, hver gang gnider grundigt, indtil de er glat, så der ikke er nogen klumper.

Kylling under saucen Behamel
Kylling under saucen Behamel
Kylling under saucen Behamel

Så vi introducerer al mælken i sausen. Det viser sig en lys, ikke særlig tyk masse. Rør konstant, kog saucen i 10-15 minutter, indtil den er fortykket. På samme tid skal du ikke glemme at røre kyllingen.

Når saucen begynder at gurgle, er den næsten klar. Salt (den resterende 1/3 tsk salt), tilsæt muskatnød (i dette krydderi – hele højdepunktet på behamelsausen!), Bland, stjæle med krydderier i et par minutter og sluk.

Kylling under saucen Behamel
Kylling under saucen Behamel
Kylling under saucen Behamel

Hæld kyllingen med sausen, bland godt og lad det småkoke under låget over lav varme i yderligere fem minutter. Duftende kylling i hvid sauce er klar.

Kylling under saucen Behamel

Dette er den grundlæggende version af skålen. Du kan tilføje løg til kyllingen (slib og stek sammen), hvidløg (tilsæt knust ved enden af ​​kogning sammen med sauce), laurbærblad, porer af ærter er sorte eller duftende … men dette er efter din smag, vælg Tilsætningsstoffer i henhold til dine præferencer. Men du kan ikke tilføje noget – kyllingen under opholdet i selve Behamel viser sig at være meget velsmagende.

Kylling under saucen Behamel

Den perfekte sideskål til denne skål er kogt ris, kartoffelmos eller pasta.

Læs også en interessant artikel: Een snack van krabstokken met groene uien en kaas.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.