Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kylling -skær i en gryde

Kyllinghistorier i en gryde er en simpel opskrift, der er elsket af mange husmødre. Kyllinghistorier kan tilberedes på forskellige måder-bake, simmer, kog, stege i en gryde. Kyllingeben består af et underben og hofter, du kan skære skorpen på leddet eller koge hele, som i denne opskrift. I modsætning til kyllingebryst er benene næsten umulige at tørre, kødet forbliver altid saftigt og delikat. Fried Ham – En god idé ikke kun til et dagligt måltid, men også til en picnic – en fugl er praktisk at spise med hænderne.

Den bedste sideskål til stegte fugle er kartoffelmos kartofler med mælk og smør. Generelt er en kylling med kartofler, uanset hvordan denne sætning ikke fyldes op, den mest lækre duet, der aldrig bliver træt. Ikke for ingenting annoncerer stor fastfoodproducent overalt denne klassiske kombination af produkter.

Kylling -skær i en gryde

Forberedelse:40 minutter Nummer: 3 portioner pr. Portion Kalorie: 195 kcal egern: 27,9 g: 8,9 g kulhydrater: 2,8 g

Ingredients til stegte kyllingeben

  • 3 kylling skinke;
  • 3 Gear med hvidløg;
  • 10 g jorden sød paprika;
  • Salt, vegetabilsk olie.

Method med at forberede kyllingeben i en pan

Spørgsmålet opstår konstant – at vaske eller ikke vaske kyllingen? Jeg formoder, at du er nødt til at vaske. I moderne hypermarkeder er fuglen ofte skjult i mærkelige løsninger for at give kødet en præsentation. I det mindste for de overvejelser, som resterne af væsken ukendt for mig forbliver på kyllingen og derefter falder ned i pladen, tror jeg – sørg for at vaske!

Kylling -skær i en gryde

Vaskede ben er grundigt tørre med klude eller papirhåndklæde. Hvis dette ikke er gjort, vil det være snavset, når dette vil være snavset, når du falder med en dråber, der falder i en, der falder i en redone, spredes på ovnen.

Vi gnider voks -kyllingen. En teskefuld stort bordsalt er nok til tre ben, det er bedre at knuse den færdige skål, hvis maden virker uløst for nogen.

Rengør hvidløg, lad den gå gennem hvidløgspressen, gnide benene, fylde hvidløg udbrudt under huden. Stykker af hvidløg tilbage på huden vil blive begravet, så prøv at “skjule” dem.

Kylling -skær i en gryde
Kylling -skær i en gryde
Kylling -skær i en gryde

Vi fjerner kyllingen, gnagede i krydderier, i køleskabet i 20 minutter for at blødgøre kødet. Hvis sult ikke giver hvile, kan du gøre uden pickling, det vil også være lækkert.

Kylling -skær i en gryde

Hæld stegepanden med anti -stick -belægning med vegetabilsk olie til stegning. Varme olien godt.

Kylling -skær i en gryde

Vi lægger kyllingen på den forvarmede gryde, steg 10-12 minutter over medium varme på den ene side, drej derefter om og kog i 15 minutter på den anden side.

Kylling -skær i en gryde

Derefter dækker vi gryden med et låg, reducerer gassen til et minimum, bring til parathed i yderligere 7-9 minutter.

Kylling -skær i en gryde

Vi serverer kyllinghistorier, der er kogt i en gryde, på et bord med en sideskål med kartoffelpuré, drys med friske urter. Behagelig appetit!

Kylling -skær i en gryde

Forresten er der en anden måde at hurtigt koge kyllingeben på – steg hurtigt på begge sider, indtil de er gylden skorpe. Derefter sender vi stegepanden til en opvarmet ovn i 15 minutter. Jeg kan godt lide den anden måde, så kødet er bedre stegt, især hvis benene er tykke.

Læs også en interessant artikel: Oranje cupcakes met kardemom. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.