Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kylling i granatæble sauce

En lækker og rødlig kylling i granatæble sauce tilberedes på 20 minutter, dette er en meget enkel opskrift. Kyllingen er før marineret i en blanding af krydderier og vin, du kan lægge kødet i marinaden om natten, den næste dag vil det opsuge perfekt og absorbere alle aromaer i urter og krydderier.

Kylling i granatæble sauce

Forberedelse: 1 time Madlavning: 20 minutter nummer: 6 portioner pr. Portion calorianness: 410 Kcal egern: 22 g Fedt: 23 g Carbohydrates: 1 g

Chicken ingredienser i granatæble sauce

  • 800 g kyllinghofter (6 stykker);
  • 150 ml tør vin (rød, hvid, lyserød);
  • 1 teskefuld tør provencalgræs;
  • 1 teskefuld jord sød paprika;
  • 50 g smør;
  • 30 ml granatæble sauce;
  • Salt, sojasovs og peber, honning;
  • Grenade og korianderkorn til servering.

Method med kogekylling i granatæble sauce

Kylling i granatæble sauce
Kylling i granatæble sauce
Kylling i granatæble sauce

Forbered kyllingen. Skær forsigtigt en knogle fra hoften med en skarp smal kniv. Vi forlader huden, den vil blive stegt, brunet og vil være meget velsmagende. Hvilken stegt kylling uden en gylden skorpe.

tilberedte stykker kylling pickle. Først vand med tør vin (100 ml vin, de resterende 50 ml til sauce). Vin kan være enhver rød og hvid. Tag dog i betragtning af, at rødvin vil male kyllingen, farven på den gyldne skorpe vil vise sig med en skygge. Af denne grund vælger jeg hvid til pickling, resterne af champagne er også egnede.

Derefter hæld krydderier: Salt efter smag, tilsæt en tør blanding af provencaliske urter, en jorden sød paprika og en dråbe gæret sojasovs.

Kylling i granatæble sauce

Bland kyllingen med marinade godt, lad det være i køleskabet i 30-60 minutter. Efter en halv time, hæld en spiseskefuld neutral vegetabilsk olie i en skål i en skål olie i stykker kylling. Du kan forlade kødet i marinaden om natten og stramme skålen tæt med en bagefilm.

Kylling i granatæble sauce
Kylling i granatæble sauce
Kylling i granatæble sauce

Opvarm en stor gryde med en tyk bund. Læg de syltede kyllinghofter på en varm stegepande. Det er ikke nødvendigt at smøre olien til gryden, det er i marinaden.

Vi steger over medium varme, indtil den er gylden skorpe. Vi vender og steger på den anden side til beredskab. Kyllinghofter, hvis de er klar uden knogler i højst 10 minutter (5 minutter pr. Tønde).

Læg den stegte kylling på en plade og lav saucen. Alt, hvad der er tilbage i en gryde, er værdifuld, så du behøver ikke at vaske det, skænd det kun. Hæld først vinen, vikle den med en trækspatel alt, hvad der er stegt. Tilsæt derefter granatæble sauce.

Kylling i granatæble sauce

Når saucen koger, skal du lægge smøret, bland, prøv. Hvis det ser ud til, sausen virker for sur, kan du tilsætte lidt sukker eller honning (1 \ 2 spsk honning). Eject saucen i flere minutter over medium varme.

Kylling i granatæble sauce

Læg kyllingen på en plade. Vi hælder sauce fra gryden. Drys med korn af granat og finhakket koriander. Peber friskhakket sort peber og server varmt på bordet. Behagelig appetit!

På sideskålen er friske grøntsager og brød bedst egnet til denne sur-suite. Hvidt brød på surdejen, chiabatta eller lavash, i denne kombination vil det være velsmagende end med kartofler.

Læs også en interessant artikel: Vegetarische soep met koolhelder en courgette.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.