Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kuritas hjemmepølser

Juicy Home -Made Home -Shell kyllingpølser er en lækker køddelikatesse, der er så let at tilberede med dine egne hænder. Jeg vil sandsynligvis glemme butikspølser for evigt, pølser og pølser i min egen produktion er så lækre. Ingen kemiske tilsætningsstoffer, kun friske naturlige produkter, en fuldt kontrolleret fremstillingsproces og efter min mening er det vigtigt – en justerbar mængde salt. Enig, i vores tid er hendes overforsyning overalt. Hvis du vænner dig til det, behøver du ikke mere end en halv time at ikke være mere end en halv time.

Kuritas hjemmepølser

Forberedelse:30 minutter Nummer: 12 stykker pr. 100 gram Kalorie: 96,25 kcal Squirrels: 25,5 g Fedt: 20,8 g Carbohydrat: 2 g

Ingredients af hjemmelavet kyllingesardel

  • 700 g kyllingebrystkylling;
  • 100 g bacon;
  • 300 g svinekød;
  • 100 ml isvand;
  • 1 \ 2 teskefuld malet duftende peber;
  • 1 \ 2 teskefuld jordkoriander;
  • 3 teskefulde salt (uden en bakke);
  • 1 tsk sukker;
  • 2 m smal svinekød af tarmen.

Method med at tilberede hjemmelavede kylling Sarodes

Med kyllingebryst skal du fjerne huden. Adskil kødet fra knoglerne. Skær brystfileten med terninger
I små terninger skal du skære svinekød. Du kan udskifte svinekød eller kalvekød, vælg det kød, der passer dig mere.

Kuritas hjemmepølser
Kuritas hjemmepølser
Kuritas hjemmepølser

Små terninger hugger svinekøddodge. Uden en bacon fungerer saftige pølser ikke, fordi det er tilstedeværelsen af ​​fedt, der gør dem saftige og velsmagende.

Kuritas hjemmepølser

Vi passerer kyllingebryst, svinekød fortyndet og stykker svinekød gennem en kødslibemaskine. For at forberede pølser skal du bruge et gitter med små huller.

Kuritas hjemmepølser
Kuritas hjemmepølser
Kuritas hjemmepølser

Hæld jorden duftende peber og knust koriander. Hæld isvand. Hæld salt og sukker. Salt kan bruges af søs, i mange kystlande er kød, smult, fisk og grøntsager med havsalt saltet. Smagen drager kun fordel af dette. Brug ikke iodiseret salt i opskrifterne af emner, det vil bremse processerne med gæring.

Den næste fase er at ælte det hakkede kød godt. Det er bedre at ælte med dine hænder som en dej, du kan slå flere gange ud om skrivebordet. Vi lægger det færdige hakket kød i en skål, spænd det med klamfilm og køligt i køleskabet.

En naturlig skal til sardlades er en smal svinekød. En sådan skal sælges i en forberedt form, kræver ikke yderligere manipulationer. Tarmen er spyt, det eneste, jeg gør, er at suge i koldt vand, så store saltkorn smeltede. Disse korn bryder undertiden skallen under påfyldningen. Så blyd skallen og streng den på spidsen til pølse. Det er praktisk at strengstykker på en meter.

Kuritas hjemmepølser

Vi samler en kødslibemaskine til at fylde skallen. Vi tager en kniv ud, indsætter et gitter til pølse og en dyse med en skal. Luk strukturen med en ring. Vi skifter hakket kød i bakken og fylder gradvist skallen, drej tykke pølser hver 8-10 centimeter. Enderne af skallen er bundet til knuden.

Kuritas hjemmepølser

Vi lægger pølserne på brættet, lader det være i køleskabet i en dag, så de modnes. Efter 24 timer kan du koge. For at gøre dette skal du lægge pølser i en gryde, hæld koldt vand, salt. Varme næsten ved at koge, tæt tæt med et låg og lad det være på en blød varme i 15 minutter, denne gang er nok. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Kip onder de saus behamel.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.