Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kurita Barbecue med Champignons i ovnen

Kyllingegrill uden at forlade hjemmet! Madlavningskebabs fra kylling med Champignons i ovnen. Ikke hver dag pamper naturen os med godt vejr, og mange får ikke ofte tid til at finde tid til at rejse ud af byen. Foretrukne grill derhjemme er også velsmagende. Det er ikke nødvendigt at pickle kylling hofter i lang tid, hvis du starter en skål midt på dagen, så om aftenen fungerer alt.

Kurita Barbecue med Champignons i ovnen

Forberedelse: 6 timer Forberedelse: 30 minutter nummer: 4 portioner pr. Portion calorianess: 430 Kcal egern: 8 g Fedt: 39 g Carbohydrates: 11 g

Ingredients af grillkylling med champignons

  • 600-700 g kyllinghofter;
  • 150 g friske champignoner;
  • 100 ml tør tør vin;
  • 2 teskefulde honning;
  • 2 spsk sojasovs;
  • 2 spsk olivenolie;
  • Svanskaya salt;
  • Chili -peber efter ønske.

Method med at forberede kebab fra kylling med Champignons i ovnen

Kurita Barbecue med Champignons i ovnen
Kurita Barbecue med Champignons i ovnen
Kurita Barbecue med Champignons i ovnen

Vi vasker kyllinghofterne med koldt vand, tør det med et papirhåndklæde. Skær kødet fra knoglen med en smal skarp kniv, lad huden være.

Sæt stykker kylling i en gryde. Drys med Svanskaya salt, hæld tør hvidvin. Bland, dæk med klamfilm. Vi rejser i 2 timer ved stuetemperatur eller rengør køleskabet natten over, hvis du har brug for at lave grill næste dag. Svanskaya Sol er en georgisk krydderi, der ud over salt inkluderer hvidløg, rød peber, sorte caraway -frø, hegn, koriander og Imereta safran. Sådan salt er let at lave mad derhjemme.

Vi skar den syltede kylling i små stykker praktisk til mad. Det tilrådes at forlade huden på hvert stykke. Vi tørrer små stærke champignoner med et serviet, skærer store svampe i to dele.

Kurita Barbecue med Champignons i ovnen

Vi strenger kylling og champignons på spyd, skiftevis kød med svampe. Start og afslut en del af det nødvendige stykke kylling.

Kurita Barbecue med Champignons i ovnen
Kurita Barbecue med Champignons i ovnen
Kurita Barbecue med Champignons i ovnen

Læg et ark silikonepapir på en bageplade, vand papiret med vegetabilsk olie til stegning. Vi spredte grillen i afstand fra hinanden.

Vi laver en glasur. Bland flydende honning, sojasovs og vegetabilsk olie i en skål. Vi hælder på anmodningen en knivspids af malet peber chili. Lim grundigt eller slå glasuren indtil en homogen tilstand. Brug en silikonebørste til at smøre grillen med glasur. Prøv at koge tyk glasur, så den ikke spreder sig. Smag efter smag, måske vil du tilføje nogle flere skader.

Opvarm ovnen til 200 grader celsius. Vi lægger en bageplade med grill i en varm ovne. Kog i 20-25 minutter. Efter 10 minutter skal du dreje bagepladen 180 grader, så grillen er jævnt stegt fra begge kanter af spydet.

Kurita Barbecue med Champignons i ovnen

Vi giver klar -lavet grill et par minutter for at tage det lettere at fjerne fra papiret. Server varmt på bordet med varmen på varmen. Behagelig appetit!

souses til grill. En kop usødet yoghurt eller lavt -fedt -creme, 2 spsk finhakket dild, 2 spsk finhakkede grønne løg, en syltede agurk hakket med terninger. Salt og peber efter smag, bland grundigt. For densitet kan du tilføje revet kogt æg.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.