Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Krig fra kyllingebryst med gelatine

En simpel diætopskrift til hjemmekyllingeskinden. Ingen specielle enheder er nødvendige, kun en madfilm og en gryde. Ham fra kyllingebryst med gelatine tilberedes i alt en dag, men arbejdsomkostningerne i denne proces er i det mindste.

Krig fra kyllingebryst med gelatine

Forberedelse: 1 dag Forberedelse: 1 time 40 minutter nummer: 4 portioner til en del Kalorieindhold: 281 kcal egern: 51 g Fedt: 5 g Carbohydrates: 1 g

Hameline ingredienser fra kyllingebryst med gelatine

  • 600 g filetkyllingebryst;
  • 20 g pulvergelatine;
  • 15 g sojasovs;
  • 4 g havsalt;
  • 1 \ 2 tsk tørret timian;
  • Malet sort peber efter smag.

Method om at fremstille skinke fra kyllingebryst med gelatine

Krig fra kyllingebryst med gelatine
Krig fra kyllingebryst med gelatine
Krig fra kyllingebryst med gelatine

Med kyllingebryst skal du fjerne huden, skær fileten fra rammen. Sæt den forberedte filet i et glas, rustfri eller emaljeret skål (en plastbeholder er egnet), drys havet eller almindeligt salt, lad det være i 12 timer i køleskabet. Efter 12 timer skal du skære saltkød i små terninger.

Vi krydrer fileten. Krydderier efter din smag, kan du lave en skinke med forskellige krydderier hver gang. I denne opskrift – tørret timian, drys kødet med bøjet (næsten støv) græs.

Hæld sojasovs. Jeg laver mad med den så -kaldte “sort” sojasovs. Dette er en koncentreret sauce med en rig smag og meget mørk, 1-2 teskefulde er nok.

Krig fra kyllingebryst med gelatine

Drys derefter kyllingen med en pulvergelatine. Det er ikke nødvendigt at blødgøre gelatinen før.

Krig fra kyllingebryst med gelatine
Krig fra kyllingebryst med gelatine
Krig fra kyllingebryst med gelatine

Tag en bred kniv eller kødlæk. Hakk fyldet på brættet i et par minutter, mens du blander ingredienserne.

Vi lægger det tilberedte hakkekød på madfilmen, pakker pølsen i flere lag af filmen og skåner ikke sidstnævnte. Jo bedre skinke er pakket, jo mere pålidelig. Vi vrider enderne og ligger tæt på en stærk tråd. Vi forlader den emballerede skinke i 30 minutter ved stuetemperatur.

Læg skinken i gryden. Hæld koldt vand, så skinken er helt lukket. Varme op til kogning. Kog 12 minutter efter kogning over medium varme. Fjern gryden fra komfuret, tæt tæt og pak den med et håndklæde. Vi forlader i denne form i 1 time. Derefter tager vi skinken ud af vandet og sætter straks køleskabet i. For at fremskynde køleprocessen kan du lægge en skål is. Vi forlader skinken i køleskabet i 12 timer. Du kan spise efter et par timer, men skåret med smukke tynde skiver, måske fungerer det ikke.

Krig fra kyllingebryst med gelatine

Efter 12 timer skal du fjerne skallen fra madfilmen, skær skinken med tynde skiver. En lækker diæt -sandwich med et minimum af fedt til morgenmad! Ingen konserveringsmidler, kun protein, plus kollagen, der er i gelatine, og dette produkt er meget nødvendigt for vores hud, især kvindelige. Behagelig appetit!

I denne opskrift er tilberedningstiden vigtig, jo tykkere skinke, jo længere koges den. Lav ikke et tykt bundt, det skal koges i lang tid, og kødet bliver stift, Juicy forsvinder. Tykkelsen af ​​”pølser” er omkring fem centimeter, det er bedre at lave to små bundter end et fedt.

Læs også en interessant artikel: Dorpsman salade in een marinade van kruiden. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.