Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Krabbestikker i dejen med ost

CRABL ALLE i dej med ost er en enkel og uhøjtidelig budgetforretter, som er bedre at servere varmt. Denne varme forretter fra krabber stikker fra kategorien af ​​dem, der kan tilberedes, gæsterne samledes ved bordet. For festlige fester, tror jeg, meget beskedent og til venlige sammenkomster i køkkenet med et glas øl eller tør vin helt rigtigt. Det er nødvendigt at servere en snack straks fra gryden, mens dejen er sprød, og osten smelter og smelter. I denne form ser dette billige sæt produkter meget værdige og velsmagende ud, og det tager 5-10 minutter at lave mad. Jeg råder dig til at prøve.

Krabbestikker i dejen med ost

Forberedelse:10 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 145,1 kcal Squirrels: 7,8 g: 10 g Carbohydrates: 7,3 g

Ingredients af krabbe pinde i dej med ost

  • 6 kølet krabbe pinde;
  • 6 Brusochki -ost med en tykkelse på cirka en centimeter;
  • 1 kyllingæg;
  • 2-3 spiseskefulde hvedemel;
  • 1 \ 3 kopper kulsyreholdigt vand (+\-);
  • Salt, sort peber, stegende olie;
  • 2 teskefulde sesamfrø;
  • Kinza eller persille til servering.

Method med madlavningskrabbestikker i dejen med ost

Vælg kølede krabbestænger, ganske lange. Jeg er mistillid til mistillid, det er ikke altid muligt at udvide dem og bevare pladenes integritet. Kølingspinde udfolder sig ofte let, flade plader, der er egnede til fyldning, opnås.

Krabbestikker i dejen med ost
Krabbestikker i dejen med ost
Krabbestikker i dejen med ost

På kanten af ​​posterne lægger vi lange ostedåser. En række ost efter dit skøn, vælg til din smag og tegnebog.

Indpak osten forsigtigt, så den malede del af krabbepindene er udenfor. Alt er klar, du kan blande dejen.

Krabbestikker i dejen med ost

Vi opdeler kyllingæget i en skål, hæld en knivspids salt. Pisk ægget med en gaffel, indtil det viser sig en homogen blanding.

Krabbestikker i dejen med ost

Hæld hvedemel, omrør melet med et æg i flere minutter, indtil det viser sig en tyk, glat dej uden klumper af mel.

Krabbestikker i dejen med ost
Krabbestikker i dejen med ost
Krabbestikker i dejen med ost

Hæld langsomt koldt kulsyreholdigt eller mineralvand, æl dejen i konsistens som en creme fraiche med medium fedtindhold. I stedet for mineralvand kan du tage almindeligt vand eller kold mælk.

For at gøre dejen bedre limet på en krabbestok, kan du panorere den i mel, men dette er ikke nødvendigt. På dette trin skal du lægge gryden på ovnen, hæld en raffineret vegetabilsk olie med et lag på cirka en centimeter tyk. Vi opvarmer olien stærkt. Dyp pindene i dejen, og læg den straks i en stegepande i forvarmet olie.

Fry til gylden farve på den ene side, drys en strimmel med sesamfrø under stegning.

Krabbestikker i dejen med ost

Vi drejer krabbestænger og steger på den anden side, indtil de er gyldne. Det tager bogstaveligt talt 2-3 minutter for stegning. Hvis du steger længere, kan osten lække i gryden, og dette er ikke ønskeligt.

Krabbestikker i dejen med ost

Vi sætter først på papirhåndklæder, så overskydende dyb olie absorberes i papiret. Derefter skifter vi krabberpinde i dejen med ost på en plade, drys med finhakket koriander eller persille, sesamfrø, friskhakket sort peber og serverer straks på bordet, mens osten er blød og spreder sig under skæring. Behagelig appetit!

Enkle snacks fra billige og overkommelige produkter smager meget godt! Prøv det!

Læs også en interessant artikel: Vegetarische chocolade-immobure cake.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.