Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe

konfetti cupcakes med karamelcreme og frugtsauce. Dette er minikager til en lille fe, børn vil glæde sig. Sukkerkonfetti knuser så velsmagende i bagning og glæder børnenes øje med flerfarvede farver.

Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe

Forberedelse:40 minutter Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 470 kcal Fedt: 19 g kulhydrater: 54 g

Ingredients til konfetti cupcake test

  • 2 kyllingæg;
  • 150 g sukker;
  • 60 g smør;
  • 100 g mælk;
  • 160 g hvedemel;
  • 25 g semulina;
  • 1 \ 2 tsk dejen bagepulver;
  • 2 spsk sukkerkonfetti;
  • Vaniljeekstrakt, en knivspids salt.

Ingredients til fløde

  • 40 g smør (82% eller mere);
  • 60 g kogt kondenseret mælk.

Ingredients til frugtsauce

  • 3-4 abrikoser eller fersken;
  • 100 g sukker;
  • 1 tsk majsstivelse;
  • 50 ml vand.

Method med at forberede konfetti cupcakes

Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe

Bland kyllingæg, sukker og en knivspids fin salt for at afbalancere den søde smag.

Indsæt smør, kølig og tilføj omhyggeligt til æg-sahar-blandingen
Hæld mælken ved stuetemperatur, hvis mælken er kold, kan smør fryse og krølle med flager.

Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe

Hæld hvedemelet i højeste kvalitet, hæld en teskefuld vaniljeekstrakt.

Tilføj semulina og bagepulver, som også er et bagepulver. Bagepulveret kan erstattes med soda og eddike. Den specificerede mængde ingredienser har brug for 1 \ 4 tsk soda og 2 teskefulde æblecidereddike
Bland dejen i flere minutter, indtil den bliver glat og homogen uden klumper af mel. Ved konsistens vil dejen vise sig ganske flydende, som for Oladia.

Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe

Til sidst hældes sukkerkonfetti, bland og er straks nødt til at bage. Hvis du efterlader konfetti i dejen i lang tid, vil den smelte og male dejen. I stedet for lyse pletter vil grimme pletter vise sig.

Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe

Hæld dejen i papirforme, fyld dem med 2 \ 3. Papirforme indsættes i silikone eller jern, så cupcakes bestemt ikke suger!

Ved 180 grader Celsius 20 minutter indtil gylden. Beredskab kan kontrolleres med en tandstikker eller tryk på toppen af ​​cupcake – hvis foråret, derefter bagt
Madlavning af frugtsauce. Vi skar søde abrikoser eller ferskner fint, lægger i en gryde, hæld koldt vand, hæld sukker og majsstivelse.

Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe

Bland godt, opvarm op til kogning. Kog på lav varme i cirka 5 minutter, indtil frugtstykkerne bliver bløde.

Slib sausen med en blender til glathed, kølig, hæld i en gryde. For øvrig er alle bær eller frugter velegnet til sauce, vælg til din smag og sæson
Forberedelse af cremen. Pisk smøret blødgjort ved stuetemperatur i flere minutter, tilsættes gradvist kogt kondenseret mælk. Smør toppe af afkølede cupcakes med en dråbe frugtsauce, læg fløden på toppen, dekorér konfetti.

Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe

Server konfetti cupcakes med frugtsauce til te. Før servering råder jeg dig til at forlade i køleskabet, så olie -karamellcremen ikke smelter.

Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Pannenkoeken met gehakt vlees.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.