Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø

Lad os bage kokosnødkager med valmuefrø uden mel. Selvom det overhovedet ikke fungerer uden mel, men det er ris, ikke hvede. Så opskriften er uden gluten, men med mel vil det være mere korrekt at karakterisere den. I dag lider ganske mange mennesker af glutenintolerance, jeg vil ikke sige, at opskrifter på en glutenfri diæt er usmageligt. Ofte overgår de traditionel bagning mange gange. Cookies er meget velsmagende, hvis der er en frisk kokosnød, råder jeg dig til at rive lidt rå kokosnødmasse og blandes med tørrede chips i en del af 1 til 1.

Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø

Forberedelse:30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 187 kcal Squirrels: 3 g Fedt: 8 g Carbohydrates: 39 g

Ingredients af kokosnødkager uden gluten med valmuefrø

  • 2 æg;
  • 70 g sukkerpulver;
  • 100 g kokosnødder;
  • 15 g rismel;
  • 2 teskefulde valmue.

Method med tilberedning af kokosnødkager uden gluten med valmuefrø

Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø
Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø
Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø

Opdel kyllingægene i en skål, adskill proteinet fra æggeblommerne. Æggeblommer kan bruges til at forberede hjemmelavet mayonnaise eller tilsættes til saucen, til sanddej. Pisk kølede proteiner med en elektrisk mixer først ved lav hastighed, og øg derefter hastigheden til det maksimale, tilsæt gradvist sukkerpulver. Korrekt piskede proteiner ligner marengsen, toppene fra korollaen er stabile, falder ikke.

Hæld rismel, tilstrækkelig 1 spsk uden bakke. Bland melet forsigtigt med marengsen, og prøver ikke at ødelægge den storslåede struktur af piskede proteiner.

Tilsæt derefter gradvist kokosnødchips, æl dejen. Hvis du bruger rå kokosnød, skal papirmassen rengøres for mørk hud, rist på fint river. Hvis du kun koger dejen med rå kokosnød, kan cookies bage dårligt, foretrækker jeg at blande med klar -tørre tørt chips.

Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø

Den færdige dej er ret tyk, den klæber praktisk talt ikke til væggene i skålen.

Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø
Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø
Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø

Læg et ark bagepapir på en bageplade. Hvis papir med silikone, behøver det ikke smures, på det sædvanlige pergament til bagning skal du dryppe lidt neutral vegetabilsk olie og slibe jævnt. Vi danner små cookies med en teskefuld, ruller ujævne kugler med våde hænder, du behøver ikke at kompakte. Vi lægger ud på en bageplade i en kort afstand fra hinanden.

Drys cookies med valmuefrø, du kan hælde valmue på en plade og panorere et stykke dej i det, korn limes let på klistret overflade.

Vi opvarmer ovnen til 150-160 grader celsius. Vi lægger en bageplade med kokosnødkager i en opvarmet ovn. Vi bager i cirka 20 minutter. Den nøjagtige bagningstid afhænger af ovnens egenskaber, den kan afvige fra den specificerede i opskriften, men ikke signifikant. Når cookies bliver lette gyldne, er det klar.

Kokosnødkager uden gluten med valmuefrø

Fjern straks kokosnødkager fra pergament – hvis du forlader, kan det klæbe fast. Afkøles på grillen. Kokosnødkager kan opbevares i en tin eller glaskrukke i flere dage, det vil forblive lækker og sprød.

Riskel i denne opskrift kan erstattes med kartoffel eller majsstivelse.

Læs også en interessant artikel: Counsellation voor Borsch van bieten en appels.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.