Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kogt makrelrulle med gulerod toppe

Opskrift på fiskelskere. Hvis du klæber til en diæt og undgår stegt, er en kogt makrelroet med gulerodstop et fremragende valg. Ingen olie, næsten uden beskidte retter, er den mest praktiske måde at tilberede makrel på.

Kogt makrelrulle med gulerod toppe

Forberedelse: 30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 202,5 ​​kcal egern: 27 g Fedt: 28,5 g

Ingredients af kogt roulette fra makrel med gulerod top

  • 1 makrel, der vejer 500-600 g;
  • Flere kviste af gulerod toppe;
  • 1 teskefuld salt;
  • Hvidløgspulver, hop-sunels;
  • Sort peber efter smag.

Method med forberedelse af kogt roulette fra makrel med gulerod top

Når du vælger fisk, skal du være opmærksom på dens udseende. Der skal ikke være brune (rustne) subteces på makrelen, fiskens øjne er gennemsigtige, kødet er elastisk. Vi forlader den frosne makrel i flere timer på køleskabets nederste hylde. Derefter skærer vi hovedet og halen af, skylles grundigt med løbende koldt vand. Vi tørrer den forberedte fisk med et papirhåndklæde.

Kogt makrelrulle med gulerod toppe
Kogt makrelrulle med gulerod toppe
Kogt makrelrulle med gulerod toppe

Med en skarp kniv foretager vi et snit langs ryggen på begge sider. Adskill forsigtigt to fileter fra ryggen. Vi trækker alle synlige knogler ud af fileten.

Sæt den forberedte makrelfilet på en skærebræt. Drys med groft havsalt, tilsæt en halv teskefuld hvidløgspulver, en halv teskefuld hop-sunels. Selv koger jeg hvidløgssalt, hvor der allerede er begge disse ingredienser. Sådan salt er ideelt til saltning og madlavning.

Kogt makrelrulle med gulerod toppe

Gulerødder vaskes grundigt, ryste vandet, tørre greenerne med et papirhåndklæde. Vi lægger to kviste på fileten.

Kogt makrelrulle med gulerod toppe
Kogt makrelrulle med gulerod toppe
Kogt makrelrulle med gulerod toppe

Tilslut halvdele af fisken med en valshale til hovedet. På hver side lægger vi to kviste til gulerodstoppe.

Sæt rullen på madfilmen. Vi pakker rullen med flere lag med film, så emballagen viser sig at være stærk og stram.

Enderne af filmen er bundet med en tråd. Vi binder også rullen flere steder med en tråd. Dette er ikke nødvendigt, men formularen vil blive bedre bevaret.

Kogt makrelrulle med gulerod toppe

Vi hælder varmt vand i en stor gryde, sætter rullen pakket i filmen.

Kogt makrelrulle med gulerod toppe
Kogt makrelrulle med gulerod toppe
Kogt makrelrulle med gulerod toppe

Varm hurtigt vandet op. Kog i 10 minutter. Du kan omhyggeligt vende rullen en gang. Sluk for opvarmningen, lad fiskene være i varmt vand i yderligere 10 minutter.

Vi tager rullen ud af vandet, rengør køleskabet. I princippet, som det afkøles, kan du spise, da fisken er klar. Men det tilrådes at lade det lægge 10-12 timer.

Vi fjerner filmen fra den frosne rulle, samler juice-pære, på dens basis kan du tilberede en lækker sauce.

Kogt makrelrulle med gulerod toppe

Den frosne rulle er let at skære i dele – velsmagende og smuk! Behagelig appetit!

Hvis du tænker over, hvilken metode til madlavning den mest nyttige, skal du tage denne opskrift. For fisk og kylling er dette bestemt en fantastisk måde at bevare den naturlige smag af produkter, endnu bedre end madlavning dampet! I fisk, der er kogt i sin egen juice, bevares de fleste af de gavnlige stoffer, intet strømmer ind i vandet. Ingen yderligere fedtstoffer er derfor færre kalorier. Madlavningstid reduceres også.

Læs også en interessant artikel: Ananas cupcake van de eenvoudigste producten. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.