Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning

Kødstifter med stegte svampe og løg i panorering med en sidefad med kartoffelpuré – den perfekte søndagsmiddag i hjemmecirklen. Den zrazy er saftig, i en gylden sprød panik af æg, mel og panorering af kiks, er en fyldning af stegte svampe utroligt duftende. Prøv at lave mad!

Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning

Forberedelse:45 minutter Nummer: 7 portioner pr. Portion Kalorie: 260 kcal egern: 21 g Fedt: 13 g kulhydrater: 16 g

IngRedients of Meat Treas med stegte svampe og løg i panorering

  • 600 g hakket kød;
  • 250 g løg;
  • 200 g kogte svampe eller 350 g friske svampe;
  • 1 teskefuld tørret dild;
  • 1 stort æg;
  • 50 g jordkiks;
  • 50 g hvedemel;
  • 15 ml mælk;
  • Salt, sort peber efter smag;
  • Raffineret vegetabilsk olie til stegning;
  • Persille til servering.

Method med at tilberede kødvision i panik med stegte svampe og løg

Vi renser buen, skærer den meget fint. Hæld vegetabilsk olie i gryden, steg løgen på moderat varme, indtil den bliver gennemsigtig og blød. Vi deler den stegte stråle cirka i halvdelen. Den ene halvdel går til kød hakket kød, den anden i svampen. Den del af løgen, der er designet til hakket kød, køligt til stuetemperatur.

Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning
Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning
Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning

Hjemmelavet hakket kød tilberedes af svinekød, oksekød og svinekød. Efter min mening er dette den perfekte kombination, bindingen i det hakkede kød skal være ca. 10% af lydstyrken, så koteletterne vil blive saftige.

Til det kølede hakkede kød tilsættes en koldstegt løg, salt, peber sort peber efter smag, hæld tørret dild eller en blanding af tørrede injektioner til koteletter. Æg det hakket kød forsigtigt, dette kan gøres med dine hænder eller ske. Vi strammer skålen med en diætfilm og lægger den i køleskabet i varigheden af ​​at tilberede fyldet.

Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning

Kogte svampe skåret fint. Tilsæt svampe til stegt løg, salt efter smag, forbered dig over medium varme, indtil fugtigheden næsten er fordampet.

Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning

Vi tager det hakkede kød fra køleskabet og opdeler det i lige store dele, hvis øjet mislykkes, råder jeg dig til at bruge køkkenvægte. Vi tager ca. 65 g hakket kød til en del.

Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning
Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning
Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning

Med våde hænder laver vi ovale kager ud af hakket kød, læg kagerne på skærebrættet. Afkøles svampefyldningen, læg en lille del af fyldningen i midten af ​​hver kotelet.

Med en tynd spatel skal du fjerne det hakkede kød med en fyldning med et bræt, med våde hænder danner vi ovale stifter. Prøv at stramme svampe inde, så de ikke falder ud ved kanterne.

Hæld hvedemel i en skål, opdel et stort kyllingæg i en anden skål, tilsæt mælk, bland med en visp. I den tredje hælder vi jordkiks til panorering. Først panras i mel og sætter derefter ægmælkblandingen i, efter at vi svømmer rigeligt i jordkiks. Hænder skal vaskes med jævne mellemrum, da de panorerer. I gryden hældes en raffineret vegetabilsk olie med et lag med ca. en centimeter, opvarmet stærkt. Sæt Zrazes i forvarmet olie.

Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning

Vi steger til gylden skorpe på begge sider, derefter skifter vi kødets cerebrale pyntegjenstander i en udtværet med olie og bringer ca. 7 minutter til parathed i en opvarmet ovn til 180 grader.

Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning

Vi pynter med persille, serverer varmt. Behagelig appetit!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.