Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kiks rulle med jordbær og fløde

Dessert om emnet for en klassisk engelsk kage, der kaldes til ære for dronningen og består af en storslået kiks, pisket fløde og friske sommerbær. En kiksrulle med jordbær og fløde – en kage, hvorfra det er umuligt at nægte. Delikat, luft, så dejligt let og velsmagende!

Kiks rulle med jordbær og fløde

Forberedelse:45 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 450 kcal Fedt: 85 g kulhydrater: 85 g

Ingredients til en kiks rulle test

  • 180 g kyllingæg (3-4 stykker);
  • 95 g sukker;
  • 90 g hvedemel;
  • 1/4 teskefuld dejbagepulver;
  • Vaniljeekstrakt efter smag;
  • Vegetabilsk olie eller spray.

Ingredients til fyldning og smykker

  • 250 g 33% af fløde;
  • 50 g sukkerpulver;
  • 300 g friske jordbær.

Method med at forberede en kiksrulle med jordbær og fløde

For hurtigt at bage en kiks med høj kvalitet til rullen skal du omhyggeligt planlægge alt – forberede ingredienserne, en bageplade, opvarme ovnen til den ønskede temperatur. På bagepladen lægger vi et ark bagepapir, smør papiret med vegetabilsk olie eller spray med en spray. Vi opvarmer ovnen til 180 grader Celsius.

Kiks rulle med jordbær og fløde
Kiks rulle med jordbær og fløde
Kiks rulle med jordbær og fløde

Opdel kyllingæg i en mixerskål. Hæld sukker. Tilsæt vaniljeekstrakt. Bland, slå med en mixer først ved lave hastigheder, øges gradvist til det maksimale. Pisk i ca. 7-10 minutter, indtil du får en frodig fløde uden korn af sukker.

Bland hvedemelet i den højeste kvalitet med dejenes bagepulver, sigt ind i skålen. I cirkulære bevægelser forstyrrer langsomt melet. Det skal vise sig en storslået glat dej uden klumper, det ser ud som en fløde.

Kiks rulle med jordbær og fløde

Læg dejen ud på en bageplade, niveau den med en spatel for at få et rektangel (30×40 cm) af en tykkelse. På dette tidspunkt skal du hurtigt opvarmes til den ønskede temperatur – 180 grader!

Kiks rulle med jordbær og fløde
Kiks rulle med jordbær og fløde
Kiks rulle med jordbær og fløde

Læg en bageplade i en varm ovn i 10 minutter. Under bageprocessen kan døren til ovnen ikke åbnes, så dejen ikke stopper.

Vi forvandler den færdige kage til en rulle sammen med papir og fjerner i fryseren i 10-12 minutter, så kiksen vil hurtigt afkøle. Du skal slukke for den korte side.

Pisk kølet fedtcreme med pulveriseret sukker. Vi udfolder den afkølede kage, adskiller papiret. Vi spredte halvdelen af ​​den piskede fløde på kagen.

Kiks rulle med jordbær og fløde
Kiks rulle med jordbær og fløde
Kiks rulle med jordbær og fløde

Modne røde jordbær grundigt, tør på papirhåndklæder. Vi skærer bærene i 4 dele, hældes jævnt ned i cremen. Vi forlader flere smukke bær for at dekorere rullen.

Igen vender vi kiks med fløde og jordbær til rullen. Sæt brættet med en søm ned. Vi belægger rullen med den resterende piskede fløde fra alle sider.

Skær modne store bær med tynde skiver, dekorér en kiksrulle med jordbær.

Kiks rulle med jordbær og fløde

Vi renser den færdige rulle i køleskabet i 2-3 timer, så kiks er moden og gennemvædet i fløde. Server til te eller kaffe. Behagelig appetit!

For at lave fløde med frodig og ikke falde, kan du tilføje 1 tsk af fortykningen af ​​fløde (pulver) under piskning af pisken.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.