Kiks rulle med jordbær – gluten -fri opskrift
Chokoladekiksrulle med jordbær og creme fraiche. Dette er en glutenfri opskrift, dej lavet af havregryn og grimt kakaopulver, fyldning af friske jordbær og datoer. Yvanimatina!
Forberedelse:30 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 200 kcal Squirrels: 6 g Fedt: 8 g Carbohydrates: 25 g
Ingredients of Biscuit ruller med jordbær
- 3 kyllingæg;
- 75 g sukker;
- 20 g havregryn eller havregryn;
- 45 g af et usødet kakaopulver;
- 1 \ 4 teskefuld dej bagepulver;
- Vegetabilsk olie.
Ingredients til imprægnering
- 150 g frosne jordbær;
- 40 g datoer.
Ingredients til creme fra creme
- 150 g creme fraiche 18%;
- 40 g sukkerpulver;
- 5 g af tykkemidler af creme fraiche;
- Vanilje efter smag.
Method med at forberede en kiksrulle med jordbær
Brug færdig havregryn eller slib hurtigt havregryn i en kaffekværn. Bogstaveligt talt om et minut bliver flager til pulver.
Bland separat tørre ingredienser. Hæld et grimt kakaopulver i en skål. Tilsæt havregryn og bagepulver af dejen (bagepulver). Bagepulveret er ikke en obligatorisk ingrediens til en kiksdej, men det er mere pålideligt med det. En lille knivspids giver en garanti for en storslået dej, der bestemt ikke falder. Bland tørre ingredienser grundigt.
I skålen med mixeren bryder vi kyllingæg. Hæld sukker.
Pisk æg med sukker med den højeste hastighed i cirka 7 minutter. Massen bliver frodig og lys. Lav en prøve med fingrene, skalkorn bør ikke mærkes. Sukker skal smelte helt.
Gradvist, gennem en lille sigte, introducerer vi tørre ingredienser i dejen. Vi ælter med en spatel, foretager monotone cirkulære bevægelser, løfter forsigtigt dejen ned. På dette tidspunkt er en mixer ikke nødvendig!
Læg et ark bagepapir på en bageplade. Smør papiret med vegetabilsk olie uden lugt. Vi lægger dejen ud på papiret, udgør den, danner et rektangel med en tykkelse på cirka en centimeter.
Vi bager kiks ved 170 grader 10 minutter. Kiks skal placeres i en ovn, opvarmet til den krævede temperatur. Du kan ikke åbne døren under bagning.
Den færdige kiks lige der, mens vi er varm, slukker vi rullen på den korte side. Kagen kan knække, dette er normalt, da det fra kakao og havregryn viser sig at være en temmelig skrøbelig og smuldrende dej, så prøv at slukke omhyggeligt.
Gør imprægnering. Vi placerer friske eller frosne jordbær i en blender. Tilføj skrællede og finhakkede datoer. Slib ingredienserne til fløde tilstand. Vi udfolder kiks og smøres med belastningscreme.
Vi vender kiks med imprægnering igen. Sæt på en plade eller bord med en søm ned. Pisk den kølede creme fra creme med pulveriseret sukker og fortykning af creme fraiche i en frodig fløde. Tilsæt vanillin efter smag. Vi lægger creme fra creme fra rullen.
Vi belægger roulette creme fra alle sider.
Vi dekorerer chokoladekiksullen med jordbærcreme, drys med kiks krumme. Sæt rullen i køleskabet til blødgøring.
Det vil tage mindst 30 minutter for imprægneringen, men det er bedre at forlade i flere timer, det vil være velsmagende. Behagelig appetit!