Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Keto salat med kylling

For en moderigtig ketogen diæt (keto-diæt) tilbereder vi en lækker ketosalat med kylling. Fra proteinprodukter har du brug for en kogt kylling, som du om lykke ikke kan fjerne huden, og ægget er skruet op. Fedt i opskriften: Lækker olivenolie af kold spin. Til friskhed og vitaminer er lidt friske grøntsager rige på fiber salatblade, grøn bjælke og radiser. På 10 minutter vil en solid salat være klar i henhold til alle reglerne for keto-veda.

Keto salat med kylling

Forberedelse: 10 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 520 kcal egern: 35 g Fedt: 38 g kulhydrater: 10 g

Ingredients keto salat med kylling

 • 250 g kogt kylling (lår);
 • 1 æg kogt;
 • 2-3 store ark grøn salat;
 • En lille flok koriander;
 • Flere fjer af grønne løg;
 • 2 røde radiser;
 • 1 æggeblomme;
 • 1 tsk sennep;
 • 50 g koldt pressende olivenolie;
 • 1 spsk citronsaft;
 • Havsalt efter smag.

Method med at tilberede en ketosalat med kylling

Keto salat med kylling
Keto salat med kylling
Keto salat med kylling

Start med saucen. Dette er en klassisk oliven -mayonnaise med friskpresset citronsaft og sennep. Jeg koger sennep selv uden sukker og uden eddike, også med citronsaft og olivenolie.

Slå saucen. I et højt glas af en mixer lægger vi æggeblomme og sennep. Hæld havsalt, vi har brug for 1 \ 4 teskefuld eller deromkring. Pisk æggeblommen med sennep og salt, hæld olivenolie en dråbe. Tilsæt al olie, når mayonnaisen tykner, hæld fyldt citronsaft. Fra de ingredienser, der er angivet i opskriften, får du mayonnaise af medium densitet.

Vi samler en salat. Koldkogt kylling – kyllinghofter. Vi fjerner kødet fra knoglerne, forlader huden, det er rig på fedt. Hvis du ikke kan lide huden, er dette ikke en obligatorisk ingrediens i opskriften, kan du dele med katten.

Keto salat med kylling

Skær den kogte kylling groft eller revet med stik på lange fibre.

Keto salat med kylling
Keto salat med kylling
Keto salat med kylling

Frisk koriantro hugget fint. Tilsæt hakket koriander og olivenmayonnaise af vores egen madlavning til den kogte kylling.

Bland grundigt, prøv, måske er der endda behov for lidt salt.

Friske salatblade i koldt vand, skyl godt. Tør i en vegetabilsk tørretumbler eller på papirhåndklæder. Sæt salatblade på en plade, kyllingesalat på toppen med et lysbillede.

Keto salat med kylling

Læg frisk kylling i koldt vand, opvarm i kog. Sluk for opvarmningen, lad det være i 10 minutter. Dette er den bedste måde at koge æg på, og proteinet koges korrekt, og gassen gemmes. Vi skar det hårde æg i 4 dele, læg det på kylling.

Keto salat med kylling

Grønne løg, vi afskærer fint. To små radiser gnides på et groft riv. Drys salaten med løg og radise, peber malet sort peber og server straks på bordet. Brød er ikke nødvendigt, indpak en del af kyllingesalat i et grønt blad og behagelig appetit! Forbered lækker, tabe sig med glæde!

Den vigtigste energikilde i denne opskrift er fedt, den er nok i kyllinghofter og olivenolie. Grøn salat, løg og radiser er lavt -carb -grøntsager, de er nødvendige for korrekt drift af mave -tarmkanalen, vitaminer i grønne grøntsager, uden hvilke der ikke skal gøre nogen diæt.

Læs også en interessant artikel: Vlees zrazy met gefrituurde champignons en uien in branden.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.