Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kartoffelsuppe på tysk

Det tyske køkken er hjerteligt og enkelt. Tyskland er det nordlige land, og dens indbyggere kom med retter, som om vinteren genopfyldte termiske energireserver. Typisk er tyske retter kendt og populære blandt deres naboer – danskere, østrigere, polakker, Chekhov. Kartoffelsuppe på tysk er rig, opvarmning, så ligetil og så velsmagende! Denne suppe blev forelsket i mange lande i verden, nogen bragte deres tricks, men fundamentet forblev uændret: kartofler, bacon, løg og gulerødder!

Kartoffelsuppe på tysk

Forberedelse:30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 190 kcal Squirrels: 6 g Fedt: 20 g Carbohydrates: 18 g

Ingredients af kartoffelsuppe på tysk

  • 100 g bacon;
  • 250 g kartofler;
  • 150 g gulerødder;
  • 120 g løg;
  • 1 \ 2 teskefuld af majoren;
  • 1 L kyllingebuljong;
  • 1 fed hvidløg;
  • Salt og peber efter smag.

Method med at tilberede kartoffelsuppe på tysk

Kartoffelsuppe på tysk
Kartoffelsuppe på tysk
Kartoffelsuppe på tysk

Bacon skåret i tynde strimler. Læg en gryde med en tyk bund på ovnen, læg den hakkede bacon og opvarm over medium varme. Vi rører med en spatel, indtil alt fedt druknes ud af baconet. Vi forlader skråningerne. Prøv at erstatte baconet med røget bryst, røget suppe er et andet trick af tysk køkken.

Afskær fint løg. Slib en fed hvidløg. Vi kaster hakkede løg og hvidløg til det stegte bacon. Olie er ikke nødvendigt, i gryden er der nok fedt, der blev drevet ud af bacon. Hvis du laver mad med en bryst, hvor tynde fedtlag, vil en lille vegetabilsk olie ikke skade.

Steg løgen til karamelfarve i ca. 10 minutter over medium varme. Hæld en Majorran. Du kan bruge et andet krydret græs, f.eks. Timian, Oregano, ISSOP.

Kartoffelsuppe på tysk

Friske gulerødder med min børste, rengør grøntsagsskraberen. Skær gulerødderne med små terninger, som for Olivier -salat. Vi kaster hakkede gulerødder i en gryde til stegt løg.

Kartoffelsuppe på tysk
Kartoffelsuppe på tysk
Kartoffelsuppe på tysk

Skær kartoflerne skrællet fra skrælen med terninger af samme størrelse som gulerødder. Vi sender kartofler til gryden efter gulerødder. Steg grøntsagerne over høj varme i 10 minutter, bland konstant. Vælg kartofler til denne opskrift, der ikke er kogt.

Hæld kylling eller kødbuljong.

Varme op til kogning. Vi dækker gryden med et låg, så bouillon ikke koger. Vi koger på lav varme i 20 minutter, i slutningen af ​​madlavningen salt efter din smag.

Kartoffelsuppe på tysk

Den varme kartoffelsuppe hældes i plader, vi serverer straks på bordet. Drys meget velsmagende med godt -stegte croutoner lavet af hvidt brød. Behagelig appetit!

Det ser ud til at være almindelige kartofler, og du tænkte, hvor nyttigt det er? Ved du, at der er protein i kartofler? Og selvom det er lidt, har kartoffelprotein høj biologisk værdi. Det inkluderer vigtige og sjældne aminosyrer, der er nødvendige for en person. Ikke kun appelsiner kan prale af C -vitamin, 100 g kartofler indeholder 22% af den daglige C -vitamin -norm, og dette er mere end i sort rips! Derudover er der i kogte kartofler antioxidanter, der forhindrer aldringsprocesser. Forbered en ung kartoffelsuppe oftere, den er sund og velsmagende!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.