Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kartoffelsalat med agurker

kartoffelsalat med agurker, grønne løg og en duftende basilikum – en simpel skål til en mager menu. Om sommeren koger jeg denne salat fra de mindste unge kartofler – den koges hurtigt, det viser sig meget velsmagende og smukt. Jeg bruger friske agurker og sojasovs i opskriften, men hvis du allerede har formået at pickle alkohol agurker, er det meget egnede. Jeg rådgiver vegetarer, der er ingen animalske produkter i det.

Kartoffelsalat med agurker

Forberedelse:25 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 142 kcal Squirrels: 3,75 g Fedt: 5 g Carbohydrater: 19,9 g

Ingredients af kartoffelsalat med agurker

  • 400 g små unge kartofler;
  • 4 frisk agurk;
  • Et bundt af grønne løg;
  • et bundt af grøn basilikum;
  • 1/2 chili peber;
  • 1/2 teskefuld hvid peber;
  • 2 spsk sojasovs;
  • En håndfuld valnødder;
  • Olivenolie, salt.

Method med at tilberede kartoffelsalat med agurker

Du kan omhyggeligt vaske de unge kartofler i en gryde, hælde kogende vand, hæld en teskefuld salt, forbered dig i 5 minutter efter kogning, hvis kartoffelen er lille, hvis større, så 7-10 minutter. Vi kaster kartofler på et dørslag. Det er ikke nødvendigt at rengøre tidlige kartofler, i dens skræl er der mange nyttige stoffer.

Kartoffelsalat med agurker
Kartoffelsalat med agurker
Kartoffelsalat med agurker

Skær små knolde i halvdelen, skåret i fire dele.

I en gryde med anti-stick coating, hæld 2-3 spsk olivenolie, opvarm godt, sæt hakkede kartofler, steg på moderat ild.

Kartoffelsalat med agurker
Kartoffelsalat med agurker
Kartoffelsalat med agurker

Når kartoflerne er brunede og bliver gyldne, skal du fjerne gryden fra varmen, lægge kartoffelen ud på et papirhåndklæde, så papiret absorberer overskydende olie.

Friske agurker skåret i små stykker, størrelsen på en halv af en lille kartoffel, det er velsmagende, når salatens ingredienser skæres omtrent de samme. For øvrig, for at friske agurker kan absorbere en salatdressing og juice godt, kan de let presses med en bred kniv og derefter skære i et stykke, der er praktisk til at spise.

Sæt de hakkede agurker i en skål, tilsæt en hakket bøde med grønne løg. Til denne opskrift er blå eller hvid salatløg, skåret i tynde ringe, velegnet.

Kartoffelsalat med agurker
Kartoffelsalat med agurker
Kartoffelsalat med agurker

Vi krydrer grøntsagerne: salt efter smag, hæld sojasovs, peber frisk hakket hvid peber. Hvis du kan lide akut mad, skal du tilføje en halv chili hakket med tynde ringe. Chiles skal æltes lidt, skære spidsen, ryste frøene og skære.

Bland grøntsagerne, lad det være i 5-10 minutter, så agurkerne bliver saften, tilsættes derefter en let afkølet kartofler.

I slutningen satte vi den hakkede basilikum. Dette duftende græs kan ikke rigtig lide varmt, så jeg råder dig til altid at tilføje basilikum i slutningen af ​​madlavningen. Hvis det ønskes, skal du krydre skålen med olivenolie fra den første kolde spin og en dråbe vineddike.

Kartoffelsalat med agurker

Vi blander ingredienserne grundigt. Fry tegnebog nødder i en tør gryde, hak fint. Vi lægger en kartoffelsalat med agurker på en plade med et lysbillede, drys med hakkede nødder, dekorerer basilikumen med en indlægsseddel og serveres straks på bordet. Behagelig appetit!

Når posten slutter, kan en kartoffelsalat med agurker serveres som en sideskål til en kød eller et fiskeskål eller til grill.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.